dilluns, 17 de març del 2014

Manifest unitari "Sí,Sitges" a favor del 9N i la independència de Catalunya


Manifest unitari "Sí,Sitges" a favor del 9N i la independència de Catalunya


Amics i amigues de l’ANC de Sitges,

el divendres 14 de març, després de la tercera convocatòria feta prèviament a les associacions, entitats i partits polítics de la nostra vila, ens vàrem reunir representants d’aquests col•lectius convocats, per  a convertir la consulta del proper 9 de novembre en un èxit de participació i el seu resultat en l’anunci de la independència de Catalunya.

En aquestes tres trobades hem aprovat un manifest conjunt intitulat “SÍ Sitges”. També hem acordat fer una presentació pública d’aquest manifest el diumenge 6 d’abril a les 12h , a les instal•lacions de l’edifici Miramar, amb la possible participació d’alguna personalitat coneguda del món cultural de Sitges i el desplegament de l’estelada gegant de l’ANC a la façana de l’edifici. En el mateix acte l’ANC posarà una nova parada de la campanya “Signa un vot per la independència”.
Per tal de preparar aquest acte s’ha demanat la col•laboració de l’Ajuntament, en tant que membre de l’AMI.
Amb aquest esperit d’acció unitària vam acordar  fer extensiva la convocatòria d’aquest acte de presentació al major nombre possible de col•lectius socials, culturals i polítics,  per tal que s’adhereixin a l’esmentat manifest.


Assemblea Nacional Catalana (ANC)

Sitges

sitges@assemblea.cat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada