dimecres, 16 d’abril del 2014

Mor Junior, cantant i símbol dels anys 60 i 70

Als 70 ANYS

Mor Junior, cantant i símbol dels anys 60 i 70

El viudo de Rocío Durcal va ser un dels components del grup Los Brincos

El duo Juan i Junior interpreta 'Anduriña' en un programa de TVE el 1968.
EL PERIÓDICO / Madrid
Dimarts, 15 d'abril del 2014 - 16.55 h
  • Rocío Durcal i el seu marit, Antonio Morales 'Junior', durant la festa d'aniversari de la cantant, el 2001.
  • El cantant Antonio Morales 'Junior' recull un Grammy honorífic en nom de la seva dona ja morta, Rocío Durcal, el 2009.
  • Raphael consola Antonio Morales 'Junior' durant el funeral de la seva dona, Rocío Durcal, el 2006.
  • Junior, amb José María Íñigo, centre, i Juan Pardo (dreta), el 1971.
Junior ha mort. Antonio Morales Barretto, conegut com a 'Junior', cantant i 'sex symbol' dels anys 60-70, ha mort als 70 anys a casa seva a Torrelodones (Madrid). Es desconeix encara la causa de la mort. El cos ha estat descobert al matí pel jardiner, segons informa Europa Press. Junior va ser marit de Rocío Durcal des del 1970 fins al 2006, any en què va morir l'artista. Fruit del seu matrimoni van néixer els tres fills del matrimoni: Carmen Morales, Antonio Morales i Shaila Durcal.
El 1970 va contraure matrimoni amb la cantant Rocío Dúrcal, que va morir el 2005 a causa d'un càncer. El cantant feia uns quants mesos que estava allunyat dels mitjans de comunicació, i va patir una profunda depressió arran de la mort de Rocío Dúrcal, a qui ell anomenava carinyosament Marieta –el nom real de la cantant era María de los Ángeles de las Heras Ortiz.
Junior va ser un dels components de Los Brincos, molt populars durant la dècada dels 60. Encara que la majoria dels seus treballs es van desenvolupar en el panorama musical, també va fer algunes col·laboracions en el món del cine.

Trajectòria artística

Antonio Morales va néixer a Manila (Filipines) el 1943, on va viure fins als 15 anys. Després es va traslladar amb la seva família a Espanya i allà va començar la seva trajectòria musical, primer a la banda Jump i més tard en la mítica banda Los Brincos, amb Juan Pardo.
Aquest grup va ser conegut com 'els Beatles espanyols i tots els discos de la seva primera etapa van ser número u en les llistes espanyoles. Entre les cançons, destaquen 'Baila la pulga', 'Flamenco', 'Sola', 'Tú me dijiste adiós', 'Mejor', 'Renacerá' i 'Un sorbito de champán'.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada