dijous, 24 d’abril del 2014

El pròxim festival de Sitges s'obrirà amb '[REC]4 Apocalipsis' de Jaume Balagueró

 El pròxim festival de Sitges s'obrirà amb '[REC]4 Apocalipsis' de Jaume Balagueró

'[REC]4 Apocalipsis' obrirà el festival de Sitges

Jaume Balagueró tancarà la sèrie amb una última entrega, protagonitzada per Manuela Velasco, que es veurà el 3 d'octubre

EL PERIÓDICO / Barcelona
Dijous, 24 d'abril del 2014 - 14.01 h
El director català Jaume Balagueró tancarà l'exitós cicle de '[REC]' en el pròxim Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya, que celebrarà la 47a edició del 3 al 12 d'octubre i s'obrirà amb '[REC]4 Apocalipsis'. El certamen ja va estrenar la primera i segona entregues de la sèrie, els anys 2007 i 2009 respectivament. L'anunci ha estat a càrrec aquest migdia del director del festival, Ángel Sala, que també ha comunicat que aquesta edició estarà dedicada a l'ampli univers dels somnis i del mite. També ha explicat que es farà una forta aposta per la producció de gènere catalana amb projecció internacional.
La quarta entrega tornarà a comptar amb Manuela Velasco en el repartiment, després que no participés en la tercera. '[REC]4 Apocalipsis', amb producció executiva de Paco Plaza, es desenvolupa en un vaixell i la seva línia argumental recull el testimoni de la segona. La pel·lícula s'inicia quan Ángela Vidal (Manuela Velasco), l'única supervivent d'una terrible infecció, és evacuada de l'edifici, i el caos torna a imperar sota noves i terribles formes.
La promoció d'una pel·lícula que encara no està acabada, ha assenyalat Balagueró, que incideix que serà la més salvatge i fosca, torna al terror descarnat de la '[REC]' original. "Terror, angoixa, estrès i claustrofòbia" són els seus ingredients, segons el director, amb la promesa de passar una experiència molt divertida, similar al d'una atracció brutal, que ha resumit com un divertiment brutal i aterridor.

PEL·LÍCULA DE SERGI CABALLERO

El festival també comptarà amb la pel·lícula de producció catalana 'La distancia', del codirector del festival Sónar Sergio Caballero, de la qual aquest ha explicat que va ser la imatge del festival de música electrònica de fa dos anys i que està ambientada a Rússia.
Sala també ha avançat que es podrà veure la pel·lícula coreana 'Han Gong-ju', de Lee Sujin, com a film inaugural de la secció 'Noves Visions', i que ha estat la guanyadora dels festivals de Rotterdam i Deauville, i que es considera un dels millors drames coreans de l'última dècada.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada