dimarts, 15 d’abril del 2014

Google compra el fabricant de 'drones' Titan Aerospace

Google compra el fabricant de 'drones' Titan Aerospace

Amb l'adquisició, el cercador podrà prendre imatges des de l'aire i augmentar la cobertura d'internet

La companyia nord-americana Google ha arribat a un acord per adquirir el fabricant de 'drones' Titan Aerospace per una quantitat que la companyia no ha revelat, segons recull el diari 'The Wall Street Journal'.
Amb l'adquisició del fabricant d'aquests 'drones' que funcionen amb energia solar i que estan pensats per volar durant anys, Google pretén incorporar més tecnologia aèria per captar imatges i augmentar la cobertura d'internet a tot el món.
'The Wall Street Journal' assenyala que, a principis d'any, la xarxa social Facebook va mantenir converses per adquirir Titan, però finalment va comprar la companyia aeroespacial britànica Ascenta per 20 milions de dòlars (14,5 milions d'euros).
Titan i els seus prop de 20 empleats seguiran a Mèxic, i al capdavant de l'empresa seguirà el seu conseller delegat, Vern Raburn, un veterà del sector tecnològic que ja va ser màxim responsable de Symantec i de la divisió de productes de consum de Microsoft.
Google ha assenyalat que l'equip de Titan treballarà de prop amb el seu projecte Loon, que està creant globus grans i que aguantin en altures elevades per portar senyals d'internet a zones del món que actualment no tenen connexió.
Així mateix, la seva nova adquisició també treballarà amb Makani, un altre projecte de Google en fase inicial que està desenvolupant una turbina activada amb el vent amb la qual espera generar energia de forma més eficaç.
Les àrees d'enfocament per a aquests equips inclouran el disseny de materials avançats per a vehicles voladors lleugers i algoritmes per a la predicció de vent i la planificació del vol.
Titan explica que els seus avions no tripulats seran capaços de recollir imatges d'alta resolució de la Terra en temps real i podran portar altres sensors atmosfèrics, així com serveis de suport de veu i dades, cosa que podria ajudar altres negocis del grup, com el seu servei de mapes.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada