dijous, 24 d’abril del 2014

CANETROCK 014.12 HORES DE MÚSICA I FESTA A L'AIRE LLIURE

CANETROCK 014
No hi podeu faltar!

Obertura de portes a les 16h
CANETROCK 014
12 HORES DE MÚSICA I FESTA A L'AIRE LLIURE
El Canet Rock va ser un festival històric on artistes i públic es podien sentir lliures.
Volem recuperar aquest esperit que creiem plenament vigent. Al mateix temps, estem en un moment de molta creativitat i la música feta aquí torna a tenir un protagonisme i molts seguidors.
Volem que el nou Canet Rock sigui també un punt de trobada entre diferents generacions. Que la gent que va ser al Canet Rock dels setanta tingui l’oportunitat de rememorar aquells temps posant-se al dia del que sona a Catalunya actualment, i alhora també que el públic més jove gaudeixi dels seus grups més estimats.
El Canet Rock, 35 anys després de la seva última edició, tornarà a ser molt més que un concert. Serà una celebració col·lectiva on passaran moltes coses, a dalt i a baix de l’escenari. Tots aquells que són partícips dels moments d’efervescència que estem vivint estan convidats a la cita. No hi podeu faltar!
Obertura de portes a les 16h.
IMPORTANT:
Entrades per a menors d'entre 8 a 12 anys:
En realitzar una compra al 50% per a menors d'entre 8 i 12 anys, en cap cas aquesta entrada podrà ser validada per a nens de 13 anys (o més). Si l'assistent és major de 12 anys no podrà accedir al recinte.
Entrades per a menors de 8 anys:
En realitzar una compra 0€ per a menors d'entre 0 a 7 anys, en cap cas aquesta entrada podrà ser validada per a nens de 8 anys (o més). Si l'assistent és major de 8 anys no podrà accedir al recinte.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada