divendres, 18 d’abril del 2014

Leo Messi, l'última bomba de autodestucción del FC Barcelona

L'OPINIÓ DE SPORT

Nadie ha conseguido lo que ha logrado Leo. Y ahora parece que con 26 años ya no sirve

Leo Messi, l'última bomba de autodestucción del FC Barcelona

Josep Capdevila

Leo Messi, l'última bomba de autodestucción del FC Barcelona

Josep Capdevila | 2014.04.18 | 18:03 h.
SPORT 
El FC Barcelona ha estat un club que no ha après de les derrotes. I, pel que es veu, tampoc de les victòries. Pocs clubs es poden trobar amb un nivell d'autodestrucció com aquest. Hi ha molts exemples, però potser el més clar sigui la manera com surten d'aquest club les seves figures i fins i tot aquells jugadors que s'han considerat símbols de l'entitat.
La llista de grans jugadors que han sortit per la porta de darrere és molt llarga: Maradona, Ronaldo, Schuster, Stòitxkov, Simonsen, Krankl, Ronaldinho, Ibrahimovic, Deco, Laudrup ... I això no pot ser casualitat. Un club que presumeix dels seus valors i de ser "més que un club" no es pot permetre el luxe de veure com jugadors que arriben a ser un símbol de l'entitat marxen de la pitjor manera.
I ara tenim Leo Messi. El millor jugador de la història del FC Barcelona? Pocs dubten que si. Fa quatre dies tots ens omplíem la boca reconeixent que mai tornaríem a tenir un jugador com ell. Però de la nit al dia, una mala temporada més l'equip que no d'ell mateix, li posa en dubte. I resulta que el que ha estat el vaixell insígnia del club, ara és el problema. Si el Barça no funciona és per culpa seva. Que no s'hagi fitxat un central. Que alguns jugadors s'arrosseguin pel camp. Que l'entrenador demostri una pobresa tàctica alarmant ... Res. Tot això són només detalls. La culpa és de Messi.
Doncs molt bé. Seguim amb l'autodestrucció d'aquest club. Com que no hi ha prou amb els problemes que vénen de fora, ara també ens els creem nosaltres mateixos.
És difícil negar que la versió de Messi aquesta temporada, i més concretament aquest últim mes, no és de les millors que li hem vist. Jo, personalment, segueixo pensant que el seu únic problema és que el Mundial està cada dia més a prop i els objectius del club s'han anat esvaint. I que la temporada que tornarem a veure el millor Messi. Fins i tot si no s'avança en una millora del seu contracte. Però, en el pitjor dels casos, si els perdonem altres jugadors que han fet molt menys que ell que ara no rendeixin, no li podem donar un vot de confiança a algú que ens ha demostrat ser el millor jugador del món?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada