dissabte, 26 d’abril del 2014

Guardiola podria volar aquest dissabte a Barcelona

Guardiola podria volar aquest dissabte a Barcelona

Francesc  Aguilar 26/04/2014 12:21
Mundo Deportivo
Traducció  SoftCatalà
Pep Guardiola podria aterrar aquesta mateixa tarda a Barcelona per transmetre les seves condolences a la família de Tito Vilanova. El tècnic del Bayern prendria un vol després del partit que aquesta tarda (15:30) enfronta al seu equip amb el Werder Bremen en el *Allianz Sorra.

Guardiola arribaria acompanyat de Manel *Estiarte, Lorenzo Buenaventura, Carles *Planchart i Domènec Torrent, companys també de Tito durant la seva etapa en el Barça.

El que sembla descartat és que Pep assisteixi a la cerimònia religiosa en memòria de Tito Vilanova que tindrà lloc dilluns que ve, ja que el dimarts el Bayern rep al Reial Madrid en el partit de tornada de les semifinals de la Champions League.

*Elconjunto bavarès ha mostrat el seu condol per la defunció de Tito Vilanova per mitjà d'un comunicat en el seu web oficial. En el comunicat, escrit en alemany i català, el president del Bayern, Karl-*Heinz *Rummenigge, en nom de la institució alemanya, expressa la seva pesar per la mort del *extécnico del FC Barcelona a causa del càncer que patia en la glàndula *parótida.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada