dijous, 29 de maig del 2014

RTVE investiga presumptes negocis opacs de presentadors del temps

RTVE investiga presumptes negocis opacs de presentadors del temps

Mònica López podria haver utilitzat la seva empresa, Meteoplay, per lucrar-se juntament amb altres empleats i a esquenes de la direcció de la corporació pública

Imatge de Mónica López, cap d'informació meteorològica de TVE i investigada en l'actualitat per presumptes negocis opacs.
EPC
Imatge de Mónica López, cap d'informació meteorològica de TVE i investigada en l'actualitat per presumptes negocis opacs.
EL PERIODICO
EUROPA PRESS / Madrid
Dijous, 29 de maig del 2014 - 21.51 h
La direcció de recursos humans de RTVE ha obert un expedient informatiu per investigar els presumptes negocis opacs de la cap d'informació meteorològica de TVE, Mònica López, a través de la seva empresa Meteoplay. Aquesta societat ven serveis meteorològics a altres televisions, segons ha avançat 'El Confidencial' i ha confirmat un portaveu de la cadena pública.

Possibles irregularitats

En concret, diversos treballadors de la corporació audiovisual espanyola i antics col·laboradors del programa 'El Tiempo' han acusat López i el seu adjunt, Albert Barniol, d'utilitzar diversos recursos de la cadena pública amb fins privats, tot plegat d'esquenes a la direcció.
A més d'aquests dos treballadors, també estarien en l'empresa meteorològica David Torres, marit de López; Marta Barniol, germana d'Albert; i Ana Mariño, esposa de Martín Barreiro, presentador del temps als centres territorials de TVE.
Segons ha explicat aquest portaveu --del qual es desconeix la seva identitat--, recursos humans es troba recopilant informació per a elaborar posteriorment un informe. Durant la investigació, caldrà conèixer si existeixen altres empreses i si mantenen activitat, entre altres dades.
Una vegada elaborat l'informe, la corporació haurà de decidir si hi ha indicis clars d'una mala praxi i, en cas afirmatiu, cridarà als treballadors involucrats per prendre'ls declaració mitjançant entrevistes individuals.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada