dissabte, 31 de maig del 2014

Estadi de Sao Paulo no estarà 100% a punt per últim test abans del Mundial

Hi ha quatre estadis pendents d'acabar la seva construcció 

Estadi de Sao Paulo no estarà 100% a punt per últim test abans del Mundial

L'organització del Mundial no podrà complir el seu compromís amb la FIFA sobre l'estadi de Sao Paulo, on s'inaugurarà el torneig

El Corinthinas Arena de Sao Paulo, el pasado 26 de mayo
El Corinthinas Sorra de Sao Paulo, el 26 de maig | Foto: EFE
AFP | 2014.05.30 | 18:04 h.
SPORT 
Estadi de Sao Paulo no estarà 100% a punt per últim test abans del Mundial /
L'estadi de Sao Paulo no estarà 100% a punt com va exigir la FIFA i operarà amb capacitat reduïda per al segon i últim test oficial d'aquest diumenge, 11 dies abans de la inauguració del Mundial-2014 en aquest escenari.
El club Corinthians, propietari de l'estadi, ha informat aquest divendres a l'AFP que no va rebre autorització dels bombers per vendre entrades en una de les tribunes temporals que encara està en "procés de finalització".
Es va autoritzar per diumenge la venda de 40.000 entrades en aquest estadi que reunirà més de 65.000 seguidors al Brasil-Croàcia del 12 de juny que dóna inici al Mundial de futbol.
L'estadi té dues tribunes temporals amb capacitat per a 10.000 espectadors cadascuna. En la sud, ja acabada, es vendran només 5.000 butlletes, va explicar a l'AFP Fast Engenharia, empresa responsable per la seva instal · lació.
La nord, que té alguns detalls per concloure, estarà novament buida en el partit d'aquest diumenge entre Corinthians i Botafogo per l'campionat brasiler.
La FIFA va exigir realitzar un segon test a l'estadi inaugural de la Copa del Món en no quedar satisfeta amb els resultats de la primera prova realitzada el 18 de maig.
En el partit anterior, entre Corinthians i Figueirense, cap de les dues tribunes supletoris va poder ser utilitzada i l'estadi va albergar al voltant de 36.000 seguidors.
"És vital que totes les instal · lacions siguin provades en condicions totals de jocs: tribunes temporals i instal · lacions adjacents", va dir més tard el secretari general de la FIFA, Jerome Valcke, en un missatge a la xarxa social Twitter.
El màxim organisme del futbol va assumir el 21 de maig el control de l'estadi de Sao Paulo encara no està a després de successius retards en el lliurament del recinte, on van morir tres obrers en dos accidents.
A més del Arena Corinthians de Sao Paulo, els recintes de Curitiba, Cuiabá, Porto Alegre i Natal encara estan inacabats, encara que a diferents nivells.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada