dimarts, 20 de maig del 2014

Facebook incorpora un botó per lligar

Facebook incorpora un botó per lligar

La xarxa social ha integrat aquesta nova eina perquè els membres es puguin preguntar informació addicional

A partir del botó 'Ask', podràs preguntar als teus amics per la seva vida privada.
THOMAS HODEL / Reuters
A partir del botó 'Ask', podràs preguntar als teus amics per la seva vida privada.
EL PERIÓDICO / Barcelona
Dimarts, 20 de maig del 2014 - 19.58 h
La xarxa social per excel·lència torna a sorprendre. Segons el diari digital 'The Daily Dot', ara, els usuaris podran lligar per Facebook i demanar informació addicional als seus contactes per saber més coses d'ells. Un petit botó on posa 'Ask' --Pregunta, en anglès-- serà la clau per descobrir aquells factors que els usuaris volen amagar.
Per exemple, si a 'Situació sentimental' no s'ha escrit res, hi apareixerà un botó amb la paraula 'Ask' i, d'aquesta manera, es podrà preguntar directament a l'usuari, a qui li arribarà una notificació amb la consulta. També passa amb altres informacions, com amb el número de telèfon, el correu electrònic, l'escola, el barri, etcètera.
Tot i així, aquesta nova eina ha creat molts dubtes sobre la seva utilitat. Aquesta pot ser una altra estratègia de Facebook per tenir més informació sobre els seus clients.

'I'm a voter'

Una altra eina que la plataforma ha posat a disposició dels usuaris va dirigida a les eleccions europees de diumenge que ve. Es va estrenar amb la reelecció d'Obama com a president dels Estats Units el novembre del 2012 i es tornarà a capacitar per a aquesta votació. Es tracta del botó 'I'm a voter'. Un polsador que podràs pressionar si has participat en les eleccions i podràs veure quants dels teus amics a Facebook també ho han fet. En cap cas es veurà qui has votat en concret.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada