dijous, 22 de maig del 2014

El Port es planteja posar a la venda el World Trace Center

OPERACIÓ IMMOBILIÀRIA

El Port es planteja posar a la venda el World Trace Center

L'APB compta amb el 52% del capital del complex d'oficines i espais comercials

EL PERI'DOCIO / Barcelona
Dijous, 22 de maig del 2014 - 13.10 h
El Port de Barcelona està estudiant posar a la venda la seva participació en el World Trade Center de Barcelona, on compta amb un 52% del capital. Amb aquest objectiu es proposa convèncer la resta d'accionistes: FCC (16,51%) Transmediterránea (16,51%), Santander (9,99%) i ACS (4,7%) perquè donin el vistiplau a l'operació.
De moment no s'ha pres cap decisió, segons han confirmat fonts de l'Autoritat Portuària de Barcelona (APB), encara que els socis minoritaris no semblen estar en contra de la idea. "Nosaltres estem còmodes en l'accionariat", han comentat fonts d'una de les empreses que participen en el capital. "El World Trade Center funciona, però si es ven, agafarem els diners", han afegit.
L'APB intenta aprofitar el fort interès per part dels inversors institucionals estrangers per comprar actius immobiliaris a Espanya, segons publica avui 'Expansión'. El complex compta amb 40.000 metres quadrats d'oficines i 4.500 metres quadrats de superfície comercial, a més de sales per a congressos i un aparcament per a 900 places.
La decisió de la venda s'ha de prendre en el consell d'administració de la societat que gestiona el centre terciari del Port i posteriorment encarregar l'operació a un consultor immobiliari. Cap d'aquestes dues coses ha passat encara.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada