dimarts, 20 de maig del 2014

Paul McCartney cancel·la tota la seva gira al Japó per motius de salut

UN TOTAL DE QUATRE CONCERTS

Paul McCartney cancel·la tota la seva gira al Japó per motius de salut

L''exbeatle', de 71 anys, no s'ha recuperat d'una infecció vírica

Un home posa davant d'un cartell de la gira de Paul McCarney a Japó, que finalment s'ha cancel·lat.
ISSEI KATO / REUTERS
Un home posa davant d'un cartell de la gira de Paul McCarney a Japó, que finalment s'ha cancel·lat.
EFE / Tòquio
EL PERIODICO 
Dimarts, 20 de maig del 2014 - 11.27 h
L''exbeatle' Paul McCartney ha cancel·lat els quatre concerts que tenia previstos dins la seva gira al Japó al no haver-se recuperat totalment d'una malaltia, segons ha anunciat aquest dimarts l'empresa promotora.
L'artista britànic tenia previst actuar els dies 17 i 18 a l'Estadi Nacional de Tòquio, el 21 al poliesportiu Budokan de la capital i el 24 a l'Estadi Yanmar Nagai d'Osaka (al sud de Tòquio).
Els primers dos concerts van ser cancel·lats durant el cap de setmana "per motius de salut", i finalment McCartney, de 71 anys, s'ha vist obligat a suprimir tota la seva gira al Japó al no recuperar-se d'una infecció vírica.
L'artista "no es troba en un estat de salut adequat per poder fer un concert, segons el diagnòstic dels metges, que li recomanen seguir en repòs total", ha assenyalat la promotora de la gira al Japó, Kyodo Tokiom, en un comunicat.
McCartney, per la seva part, ha afirmat que "tenia moltes ganes de tocar al Japó després del concert increïble del novembre", en al·lusió a la seva actuació prèvia a l'Estadi Nacional toquiota, i ha expressat la seva confiança a "tornar a veure aviat" els seus seguidors japonesos.
"Cancel·lar aquestes actuacions és molt decebedor per a mi també", ha assenyalat l'artista en la nota, on també dóna les gràcies als seus fans japonesos "pel seu amor, missatges de suport i comprensió".
El concert de dimecres al Budokan tenia un component simbòlic per als 'beatlemaníacs', al tractar-se de la primera vegada que McCartney tornava a tocar en aquell escenari des de la seva actuació amb la llegendària banda britànica el 1966.
La següent actuació programada en la gira internacional "Out There" de McCartney és el dia 28 a Seül.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada