dimarts, 20 de maig del 2014

Microsoft llança la tauleta Surface Pro 3 per substituir el portàtil

LLANÇAMENT

Microsoft llança la tauleta Surface Pro 3 per substituir el portàtil

La tauleta incorpora un llapis per dibuixar i escriure a la pantalla

EL PERIODICO
JOSEP M. BERENGUERAS / Barcelona
Dimarts, 20 de maig del 2014 - 20.25 h
La tauleta Surface Pro 3 de Microsoft.
Microsoft no es dóna per vençuda en la batalla de les tauletes. La companyia nord-americana va anunciar ahir la nova tauleta Surface Pro 3, amb què busca oferir el millor de les tauletes però també dels portàtils.
"Estic segur que aquesta és la tauleta que pot substituir el portàtil", va afirmar durant la presentació Panos Panay, vicepresident de Microsoft per a Surface. Pany va recalcar que la immensa majoria dels usuaris de tauletes també tenen un portàtil, ja que acaben usant cada dispositiu per a tasques diferents.
El nou producte abandona algunes de les característiques de les antigues Surface Pro, i aposta aquesta vegada per diversos processadors Intel, de tal manera que hi haurà versions amb i3, i5 i i7 a la venda. A més, la pantalla creix fins a les 12 polzades i abandona el format panoràmic per ser 3:2.
Una altra de les novetats és que incorporaran un punter (llapis) per interactuar amb la pantalla: escriure a mà, dibuixar... Naturalment, funcionaran amb Windows 8. El seu pes és de 800 grams.
La nova tauleta sortirà al mercat aquest dimecres, 21 de maig, als Estats Units a un preu de 799 dòlars (582 euros) en la seva configuració bàsica (i3, 64 GB de memòria i 4 GB de RAM). A Espanya arribarà a l'estiu.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada