dimarts, 27 de maig del 2014

Chacón critica Rubalcaba i reclama primàries obertes

QUE S'HO FACIN MIRAR...!!!

Chacón critica Rubalcaba i reclama primàries obertes

L'exministra no aclareix si presentarà la seva candidatura a secretaria general del PSOE en el congrés extraordinari

27.05.2014 | 12:33
Chacón critica Rubalcaba i reclama primàries obertes
Chacón critica Rubalcaba i reclama primàries obertes
L'exministra socialista Carmen Chacón ha reclamat avui al PSOE la celebració de primàries obertes i no ha aclarit si presentarà la seva candidatura a secretària general del PSOE en el congrés extraordinari que se celebrarà el 19 i 20 de juliol.
En declaracions abans d'assistir a un acte al Centre d'Estudis Polítics i Constitucionals (CEPC), Chacón ha dit que els socialistes no poden "anar als mètodes de sempre" i que el PSOE "ha de canviar i obrir-se a la gent".
Chacón, que va aspirar a liderar el seu partit fa una mica més de dos anys en el Congrés que va guanyar Alfredo Pérez Rubalcaba per 22 vots, ha subratllat que la decisió d'anar a un congrés extraordinari "porta l'empremta d'Alfredo Pérez Rubalcaba".
"Sé que la decisió del congrés és una decisió personal d'Alfredo Pérez Rubalcaba", ha sentenciat la socialista, que davant les reiterades preguntes sobre si pensa presentar la seva candidatura ha contestat que això ara no l'ocupa: "No estic pensant en això (...) queda un mes i molts dies per davant".
Segons Chacón, la seva preocupació ara és intentar que el PSOE escolti el missatge de la ciutadania, ha dit, i ha lamentat que "sempre es troben pretextos per no donar la veu a la gent".
Segons la seva opinió, el PSOE està en uns dels pitjors moments de la seva història, "si no el pitjor", i els ciutadans van parlar diumenge passat "molt clar i amb rotunditat" demanant un canvi.
L'exministra ha insistit que el canvi ha de començar pel PSOE i ha posat èmfasi en què els espanyols estan reclamant "obertura" i que el nou líder sorgeixi "del poder de la gent".
La resposta, segons el seu parer, són unes primàries tan obertes i participatives com sigui possible, en la línia del que ha ocorregut a França i Itàlia.
"La resposta no pot ser tancar-nos en nosaltres mateixos i tornar als mètodes tradicionals", ha defensat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada