dissabte, 6 de setembre del 2014

Josep Rull agafa el timó de la CDC que es declara independentista

Josep Rull agafa el timó de la CDC que es declara independentista

El nou coordinador general, escollit amb un 92,8% del suport del partit, avisa que el “xoc de trens serà entre una Catalunya que vol construir el seu futur i una Espanya que obsessionada en reconstruir el seu passat”

, Barcelona | ND 06/09/2014 a les 13:55h
 
Rull, en el moment de votar-se. Foto: QS/ND

“Som Convergents per un nou país”. Amb aquest eslògan s'ha presentat el nou coordinador de CDC, Josep Rull, escollit aquest matí pel 92,8% dels quadres del partits. En la seva intervenció davant el consell nacional ampliat, Rull ha deixat clar que CDC treballarà per fer “un país independent i un país lliure”.

El nou líder de CDC ha advertit que “el xoc de trens que vindrà serà entre la Catalunya que vol construir el seu futur i l'Espanya que obsessionada en reconstruir el seu passat”. Per altra banda, ha advertit als que “es freguen les mans amb el cas Pujol” no podran “esbudellar CDC”.


Rull ha recordat els tres objectius fundacionals de CDC i els ha posat al dia, en pro del sobiranisme. En aquest sentit, ha assegurat que la formació passa de la “reconstrucció de la nació a la construcció de l'Estat, del bastiment de la democràcia a la regeneració democràtica internament i externa, i la defensa de la justícia social”. 
 
Uns objectius que per CDC refermen el seu compromís de dirigir-se a la majoria. “Hi ha partits que només defensen els seus, nosaltres defensem la vocació majoritària, no estem pensats  per radicalitzar convençuts sinó per eixamplar la base”, ha sentenciat.
 
Pel que fa la crisi generada pel cas Pujo, Rull ha advertit als quadres del partit que no deixaran que “malmetin el patrimoni de CDC creat durant quatre dècades, ens diuen que hem perdut el nord, però el nord no el perdem mai, perquè el nostre compromís prioritari ha estat, és i serà Catalunya”. 
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada