diumenge, 21 de setembre del 2014

Hamilton aconsegueix el liderat del Mundial després de guanyar a Singapur

MUNDIAL DE F-1

Hamilton aconsegueix el liderat del Mundial després de guanyar a Singapur


El campió britànic aprofita l'avaria al Mercedes del seu company Rosberg per guanyar la seva setena carrera de la temporada

EL PERIODICO
MIGUEL MARTÍNEZ / SINGAPUR (enviat especial)
Diumenge, 21 de setembre del 2014 - 16.47 h
Tot correcte. Tot el que estava previst. Bé, a excepció de l'avaria a l'embragatge que ha tingut el Mercedes de l'alemany Nico Rosberg, que encara que ha arrencat des del seu taller, finalment ha hagut d'abandonar. Però tota la resta ha estat a imatge i semblança de la nit de Singapur. Sota tres milions de watts, el britànic Lewis Hamilton (Mercedes) ha fet bo el pronòstic que convertia el 'poleman' en vencedor, que s'havia complert en quatre de les sis edicions celebrades en aquest curiós traçat.

Gran carrera de Hamilton

Hamilton ha arrencat bé i, encara que l'aparició del cotxe de seguretat a mitja cursa (sempre hi ha un 'safety car' a Singapur, sempre) ha posat en dificultats la seva victòria, el cert és que el britànic ha fet una carrera fabulosa i s'ha distanciat 27 segons dels seus perseguidors, per canviar rodes al final i guanyar.
Aquesta victòria, sumada a l'abandonament de Rosberg, el converteix en el nou líder del Mundial i de l'equip Mercedes, fet que pot canviar moltes coses a només cinc carreres del final, tot i que l'última puntuarà doble. Es tracta de la setena victòria del britànic després de les obtingudes a Malàisia, Bahrain, la Xina, Barcelona, Anglaterra i Monza.

Impossible per a Alonso

Després de la demostració espectacular de Hamilton, els dos Red Bull han fet un tap en l'últim terç de carrera, i encara que Fernando Alonso (Ferrari) ho ha intentat, el cert és que ha entrat enganxadet a l'alemany Sebastian Vettel, segon, i a l'australià Daniel Ricciardo, que l'han distanciat només per dècimes de segon i han completat un podi entre favorits.
"Potser l'aparició en un moment que a nosaltres no ens beneficiava gens del cotxe de seguretat ens ha pres la segona plaça, però altres dies et beneficia", s'ha lamentat Alonso, conscient que a la pista era gairebé impossible passar al tàndem de Red Bull.
Mundial de pilots: 1. Lewis Hamilton (GB), 241 punts; 2. Nico Rosberg (Alemanya), 238 punts; 3. Daniel Ricciardo (Austràlia), 178 punts; 4. Fernando Alonso (Espanya), 133 punts; i 5. Sebastian Vettel (Alemanya), 124 punts.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada