dissabte, 6 de setembre del 2014

Antena3 difon suposades «actes secretes» de l'ANC

Antena3 difon suposades «actes secretes» de l'ANC

Forcadell replica

Especial: Assemblea Nacional Catalana

, Redacció | ND 06/09/2014 a les 16:51h
 


El canal de televisió Antena 3 ha obert aquest migdia el seu telenotícies amb la difusió de suposades actes “secretes” de la direcció de l'Assemblea Nacional Catalana. Segons la notícia, l'ANC hauria tingut en situació irregular 1,5 milions d'euros l'any 2013 i acusa la presidenta Carme Forcadell d'haver amagat la informació. També destaca que el material de propaganda estaria "mal emmagatzemat" i que es jugaven una "inspecció".

De fet, els periodistes que redacten i expliquen la notícia asseguren que la mateixa Forcadell "admet irregularitats". En aquest sentit, Forcadell en diverses compareixences públiques ja va parlar d'embolics comptables ja solucionats i amb els comptes aprovats i regularitzats per l'Assemblea General de l'entitat celebrada el mes de març a Tarragona i per Hisenda.

Per la seva banda, Forcadell ha respost a través del seu compte de Twitter amb un contundent "No caurem en provocacions, mantindrem la calma i la fermesa i'11S respondrem tots junts amb la Diada més massiva de la història".

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada