dimarts, 2 de setembre del 2014

El tram de la Garrotxa a la V ja està totalment ple

El tram de la Garrotxa a la V ja està totalment ple

A 10 dies pel gran mosaic, ja no queden places disponibles al Tram 17

Els 45 autocars que sortiran de la comarca han exhaurit els seients

Especial: Via catalana 2014 - V humana

|   02/09/2014 a les 11:12h
 
El Tram 17 de la V, pintat de color vermell. Font: araeslhora.cat.

El ritme d'inscripcions a la V de l'11 de setembre s'accelera a mesura que s'acosta la Diada. Quan falten 10 dies pel gran mosaic, el tros destinat als garrotxins ja està ple. Els qui es vulguin inscriure ara al Tram 17 es trobaran amb el missatge que informa que ja no hi queden places disponibles.

Cada tram està dividit en 5 franges grogues i quatre de vermelles. Quan els participants s'inscriuen trien a quin color volen anar. Tot i així, la presidenta de l'ANC Garrotxa, Toia Codina recomana que "portin una samarreta vermella i una de groga, ja que un cop allà potser cal moure's de la franja apuntada". El de la Garrotxa és un dels 15 trams de la V que avui dimarts ja han penjat el cartell de complet.

Per anar seguint el ritme d'inscripcions, es pot consultar Ullsvermells.com un portal que neix amb la finalitat de mostrar les estadístiques de la Via Catalana 2014 en temps real. El portal web, del servei en línia especialitzat en discussions en blogs i webs ‘Discus’, ofereix gràfics mostrant el nivell d’ocupació de trams, l’ocupació dels trams segons la parada de metro més propera i informació sobre les parades de metro.

45 autocars plens

Les places dels 45 autocars que ha organitzat l'ANC Garrotxa ja estan exhaurides. Mouen més gent que l'any passat a la Via Catalana i pràcticament doblen els 24 autocars que van organitzar el 2012 per anar a la manifestació a Barcelona.

Com va informar la setmana passada NacióLaGarrotxa, els olotins que viatgin a la capital catalana amb autocar cal que siguin a l'Estació d'Autobusos d'Olot a dos quarts de dotze del migdia, amb el tiquet de la reserva, el dinar i tot el que puguin necessitar al llarg del dia. Els autocars deixaran als garrotxins molt a prop del tram 17. El tros de la V reservat per la comarca se situa a l'avinguda Diagonal entre els carrers Balmes i Via Augusta.

L'Assemblea planteja la manifestació de la Diada com una festa reivindicativa, igual que ho va ser l'any passat la Via Catalana. Des de la Garrotxa es traslladarà la campana Llibertat, perquè soni ben fort per la independència.

Concentració al matí a Olot

Abans de marxar cap a Barcelona, a dos quarts d'onze del matí, es durà a terme un acte reivindicatiu davant l'ajuntament d'Olot, seguint la crida de l'ANC d'omplir les places de tot Catalunya. Serà un acte breu on es llegirà un manifest que es lliurarà a l'alcalde de la ciutat. Es vol que hi vagin tant aquells que després aniran cap a Barcelona com els olotins que es quedaran a la capital de la Garrotxa.

NacióLaGarrotxa farà un ampli seguiment de tota la jornada de la Diada, tant dels actes del matí a Olot com del desplaçament de milers de garrotxins cap a Barcelona. Al diari es podrà trobar la informació detallada, així com un ampli resum fotogràfic del que haurà donat de sí l'11 de Setembre des de l'òptica comarcal.

 
L'ANC Garrotxa dobla els busos organitzats el 2012 per anar a Barcelona. Foto: Adrià Costa

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada