dilluns, 1 de setembre del 2014

L'Independence One aconsegueix el finançament per convertir-se en realitat

L'Independence One aconsegueix el finançament per convertir-se en realitat

El vaixell estelat que va ser multat per la Guàrdia Civil ha recaptat 4.160 € a través de donacions per esdevenir una gran estelada

Anirà navegant de Cambrils a Barcelona per sumar-se a la V de l'Onze de Setembre

, Cambrils | CambrilsDiari  01/09/2014 a les 11:00h
 
Les dissenyadores treballant en el vaixell estelat. Foto: totsuma.cat

El vaixell estelat, l'Independence One, ja és una realitat. Tot va començar el passat mes de juny, quan la Guàrdia Civil va multar el patró d'aquest vaixell per dur una estelada al pal major. Després d'aquest fet, el propietari va decidir engegar una col·lecta mitjançant la plataforma TotSuma per tal d'aconseguir 4.000 euros per transformar el seu vaixell en una gran estelada. No només ho ha aconseguit, sinó que ho ha fet abans que s'acabés el termini i ha sumat 4.160 euros, és a dir el 104% del projecte.

En total hi han aportat diners 106 persones, amb quantitats que varien des dels 10 euros fins als 500 euros. Amb els diners a la butxaca, les tasques per transformar el vaixell avancen sense aturador. Aquest dilluns el vaixell ha arribat al varador de Torredembarra per dur a terme els diferents treballs necessaris, i alhora s'ha iniciat la confecció de les peces tallades de vinil i Dakron que canviaran l'aspecte de l'Independence One amb grans estelades.

L'objectiu és que el dilluns 8 de setembre l'embarcació salpi de Torredembarra, el 9 de setembre es faci una recepció al port de Cambrils, a les vuit del vespre, i l'endemà l'Independence One faci el viatge de Cambrils a Barcelona per arribar a temps a la Via Catalana 2014, passant a prop de diferents ports per tal de ser visible.

El vaixell es vol convertir en una estelada gegant. Foto: CambrilsDiari.cat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada