diumenge, 14 de setembre del 2014

El Frente por España crida a «armar-se» i anar al Parlament el dia 19

 DESPRÉS DE LA V

El Frente por España crida a «armar-se» i anar al Parlament el dia 19

L'organització es proposa "rebentar" l'aprovació de la Llei de Consultes

Especial: Referèndum d'independència de Catalunya 9 de novembre de 2014

, Barcelona | ND 14/09/2014 a les 10:02h
 
Manifestació de FxE el 12 d'octubre de 2013. Foto: Jordi Borràs.

L'organització ultradretana "Frente por España" (FxE) ha convocat a anar el Parlament de Catalunya el proper dia 19 per impedir que hi sigui aprovada la Llei de Consultes, en base a la qual es convocarà la votació del 9-N.

En una nota publicada al seu Facebook el mateix vespre de la gran manifestació de la V de la Diada Nacional, s'afirma: "Después de lo visto hoy en Barcelona, solo queda una solución. Armarse e ir al parlamento el día de la aprobación de la ley de consultas fechada para el día 19 de septiembre de 2014 y reventar ese atentado contra nuestra patria".

Aquesta organització de trajectòria poc coneguda ha convocat diverses manifestacions en el darrer any i mig a Barcelona. Segons algunes fonts, hauria signat fa poques setmanes un acord amb Acción Nacional Revolucionaria (ANR), després d'estar un temps molt propera a Alianza Nacional (AN).

L'any passat va convocar un acte d'homenatge als caiguts de la División Azul i una concentració de solidaritat amb els dos membres de l'Alba Daurada grega assassinats. També va sortir al carrer a Barcelona el passat 12 d'octubre, patrona d'Espanya.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada