L’afer va originar un gran enrenou fa poc. Un jove va ser detingut a Daimús (la Safor) després d’haver publicat a les xarxes socials imatges de Gandia dient que havia arribat des de Madrid ‘a aquesta ciutat que és una granja de porcs’. Afegia que tenia símptomes de Covid-19 per haver estat en un hospital madrileny ‘ple de malalts’ i que si empitjorava pensava anar a l’Hospital de Gandia. Després de ser detingut, la policia no ha aclarit si allò era veritat, però l’incident i les imatges dels vehicles abandonant Madrid ahir han desfermat això que ja comença a ser anomenat ‘rebel·lió de la costa’: municipis de tots els colors polítics prenen mesures per evitar que hi entrin ciutadans d’unes altres poblacions.
Crida l’atenció especialment l’agressivitat amb què s’han expressat alguns batlles socialistes, atesa l’obsessió del govern espanyol a dir que el virus no entén en territoris i la negativa de tancar Madrid i Catalunya.
Report diari sobre el coronavirus
Cada dia a les 22.00 podeu rebre al correu el resum dels fets més importants del dia relacionats amb la Covid-19 i informació addicional d'interès.