dissabte, 6 de febrer del 2016

Obre a Tarragona el primer parc eròtic amb jocs i gimcanes per a adults

Obre a Tarragona el primer parc eròtic amb jocs i gimcanes per a adults

Sexy Park, de l'11 al 14 de febrer, vol trencar els estereotips dels 'sex shops'

EL PERIODICO
Obre a Tarragona el primer parc eròtic amb jocs i gimcanes per a adults
r
Dimecres, 3 de febrer del 2016 - 10:03 CET
L'11 de febrer, i fins al 14 de febrer, el Vendrell un parc eròtic, amb la intenció d'oferir diferents jocs i gimcanes per al públic adult trencant els "estereotips" dels 'sex shops'. Així ho ha assegurat Elizabeth Barrientos, impulsora del negoci, que explica que el local oferirà activitats i festes per a parelles i solters per "recuperar el vessant infantil i desenfadat de cadascú i afegir una barreja de sensualitat i erotisme". Amb tot, Barrientos defensa que Sexy Park es dirigeix a tot el públic adult, sense necessitat de fer jocs eròtics, ja que l'objectiu final és "que la gent es diverteixi i tingui la festa que exactament vol". El local estarà ubicat al polígon la Cometa i obrirà de dimecres a diumenge.
La gerent de Sexy Park considera que el Vendrell és un punt estratègic per a aquest negoci "perquè a tota la Costa Daurada no hi ha cap establiment similar".

RESERVES PER A FESTES PRIVADES

El local estarà obert al públic general i admetrà reserves per a festes privades. Des d'un inici, oferirà una carta de 50 jocs i 12 gimcanes, i s'hi organitzaran activitats mensualment.
Entre els actes previstos, hi ha cites exprés o tallers de 'body painting', "on es busca ajudar les persones a aprendre a confiar en la seva parella i divertir-se conjuntament", ha explicat Elizabeth Barrientos. Destaquen diversos jocs, com el 'sexy bang' o el 'pito ring', una piscina de boles per a adults i un llit elàstic amb capacitat de 180 quilos. A part dels jocs i les activitats dirigides, el local també oferirà visites amb una sexòloga i cursos de 'streptease'.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada