dissabte, 26 de juliol del 2014

El nou laboratori de la Vall d'Hebron arribarà a atendre fins a 6.000 peticions diàries El que serà el centre d'anàlisi públic més gran d'Espanya estarà a ple rendiment al setembre Anàlisi de sang en un hospital. Anàlisi de sang en un hospital. EL PERIODICO EFE / Barcelona Divendres, 25 de juliol del 2014 - 11.24 h El laboratori de l'Hospital de la Vall d'Hebron podrà fer fins a 65.000 analítiques diàries, i es convertirà en el centre d'anàlisi pública més gran de tot Espanya, a l'integrar-s'hi els laboratoris de Manso i Bon Pastor, segons ha informat aquest centre sanitari. Dotat de la més avançada tecnologia de robotització i sistemes d'informació, està previst que les noves infraestructures arribin a atendre fins a 6.000 peticions diàries, cosa que representa la recepció de 15.000 a 18.000 mostres. El Laboratori Clínic de la Vall d'Hebron, que s'espera que funcioni a ple rendiment a partir del setembre, ocupa una superfície de 8.780 metres quadrats distribuïts en tres edificis adjacents, i inclou els serveis de Bioquímica, Hematologia, Microbiologia, Immunologia, Anatomia Patològica i Genètica. Des de l'Hospital de la Vall d'Hebron s'ha assenyalat que per poder donar resposta a l'elevada demanda de proves es va fer una important remodelació de la primera planta de l'edifici del laboratori, que es va dotar d'una estructura Corelab (laboratori central), amb una superfície aproximada de 1.890 metres. En aquest Corelab s'ha implementat durant l'últim any la tecnologia d'automatització més avançada, que permet un millor control de les mostres i un processament més ràpid, i que disposa de la capacitat suficient per generar fins a 120.000 resultats diaris, cosa que permetrà una millora en el temps de resposta i una millor gestió dels malalts.

El nou laboratori de la Vall d'Hebron arribarà a atendre fins a 6.000 peticions diàries

El que serà el centre d'anàlisi públic més gran d'Espanya estarà a ple rendiment al setembre

Anàlisi de sang en un hospital.
Anàlisi de sang en un hospital.
EL PERIODICO
EFE / Barcelona
Divendres, 25 de juliol del 2014 - 11.24 h
El laboratori de l'Hospital de la Vall d'Hebron podrà fer fins a 65.000 analítiques diàries, i es convertirà en el centre d'anàlisi pública més gran de tot Espanya, a l'integrar-s'hi els laboratoris de Manso i Bon Pastor, segons ha informat aquest centre sanitari.
Dotat de la més avançada tecnologia de robotització i sistemes d'informació, està previst que les noves infraestructures arribin a atendre fins a 6.000 peticions diàries, cosa que representa la recepció de 15.000 a 18.000 mostres.
El Laboratori Clínic de la Vall d'Hebron, que s'espera que funcioni a ple rendiment a partir del setembre, ocupa una superfície de 8.780 metres quadrats distribuïts en tres edificis adjacents, i inclou els serveis de Bioquímica, Hematologia, Microbiologia, Immunologia, Anatomia Patològica i Genètica.
Des de l'Hospital de la Vall d'Hebron s'ha assenyalat que per poder donar resposta a l'elevada demanda de proves es va fer una important remodelació de la primera planta de l'edifici del laboratori, que es va dotar d'una estructura Corelab (laboratori central), amb una superfície aproximada de 1.890 metres.
En aquest Corelab s'ha implementat durant l'últim any la tecnologia d'automatització més avançada, que permet un millor control de les mostres i un processament més ràpid, i que disposa de la capacitat suficient per generar fins a 120.000 resultats diaris, cosa que permetrà una millora en el temps de resposta i una millor gestió dels malalts.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada