dissabte, 19 de juliol del 2014

Creen un nou web amb tota la informació necessària per fer un rodatge a Catalunya

18/07/2014
Rodatges a Catalunya

Creen un nou web amb tota la informació necessària per fer un rodatge a Catalunya

Sense títol
Rodatge de la pel·lícula 'El Perfume' a Barcelona

El portal inclou un directori amb més de 900 empreses del sector audiovisual i compta amb més de 1.100 espais film friendly públics i privats arreu de Catalunya

Alèxia L. Ferret
El Departament de Cultura i l’Ajuntament de Barcelona han posat en marxa un nou web que posa a la disposició dels professionals audiovisuals tota la informació d’interès sobre la normativa i logística necessàries per al desenvolupament d’un rodatge a Catalunya, així com el procés per a sol·licitar els permisos específics de rodatge a la ciutat de Barcelona.

El web inclou un directori amb més de 900 empreses del sector audiovisual i serveis relacionats amb seu a Catalunya, classificats per categories i municipis. Ofereix un directori de localitzacions amb un disseny dinàmic i atractiu, que compta amb més de 1.100 espais film friendly, tant públics com privats, que fomenten i faciliten el rodatge de produccions arreu de Catalunya.

La Catalunya Film Commission promociona, tant en l’àmbit internacional com en l’estatal, la indústria audiovisual i el territori de Catalunya a fi que s’hi facin rodatges. L’objectiu és promoure les inversions interiors i exteriors pel que fa a les activitats audiovisuals, els serveis professionals i de postproducció.

Dades de produccions del 2013

Al llarg del 2013, es van registrar un total de 3.101 produccions a Catalunya. Per tipologies, 140 corresponen a rodatges de caràcter institucional o corporatiu; 398, a curtmetratges o exercicis acadèmics; 248, a documentals o reportatges; 333, a entreteniment i sèries de televisió; 708, a espots publicitaris, entre d’altres

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada