dimecres, 2 de juliol del 2014

El Cirque du Soleil instal·la la seva carpa blanca a PortAventura

El Cirque du Soleil instal·la la seva carpa blanca a PortAventura

Es tracta del primer signe visible de l'arribada al 'resort' de la companyia canadenca, que representarà l'espectacle 'Kooza' de l'11 de juliol al 30 d'agost

| ND  01/07/2014 a les 14:23h
 
 
El Cirque du Soleil instal·la la seva carpa blanca a PortAventura

En menys d'onze dies s'aixecarà a PortAventura el teló de Kooza , l'espectacle del Cirque du Soleil que es representarà per primera vegada en un resort vacacional europeu. I la companyia ja es troba en PortAventura per tenir-ho tot a punt per al gran dia de l'estrena. 
 
El primer signe visible ha estat l'hissat de la gran carpa blanca del Cirque du Soleil, que ha tingut lloc aquest matí, i que ha comptat amb la presència de Fernando Aldecoa, director general de PortAventura i de Heather Reilly, company manager de Kooza . Un equip format per 170 persones, de les quals 100 són treballadors locals, ha estat l'encarregat d'hissar els més de 100 pals d'acer des dels fonaments, així com de realitzar diverses tasques per posar a punt la resta de la infraestructura de Kooza . La maniobra s'ha executat en poc més de 10 minuts. 
 
L'emblemàtica carpa blanca, icona de la companyia canadenca, pesa al voltant de 9 tones, té més de 30m d'altura, un diàmetre superior als 50m i està sostinguda per 4 mastelers de 24m d'altura. Al costat del muntatge de la carpa, que pot acollir a 2.500 persones, el Cirque du Soleil també ha iniciat l'assentament del seu village compost per diferents espais com a sales d'assaig, cuines, camerinos, etc. 
 
L'acte d'avui és el primer pas per donar la benvinguda a Kooza , una incomparable aventura plena de fantasia, que convidarà al públic a descobrir un fascinant món ple de sorpreses que recuperen les arrels del circ més tradicional. Una espectacular banda sonora i la cuidada posada en escena pròpia del Cirque du Soleil acompanyaran als nombres acrobàtics més arriscats del món
 
Amb la instal·lació de l'emblemàtica carpa en PortAventura, el resort es converteix així en el primer d'Europa a acollir un espectacle del Cirque du Soleil i reafirma la seva estratègia de crear any rere any nous referents de nivell internacional que posicionin al resort com la millor destinació europea d'oci familiar. 
 

Per la seva banda, Heather Reilly, company manager de Kooza , ha afirmat que «perquè tot l'equip del Cirque du Soleil, estar en PortAventura és una experiència completament nova ja que fins ara sempre hem representat els nostres espectacles en grans ciutats, mai en un resort vacacional de referència internacional». « Kooza és un espectacle ple de màgia i fantasia, completament diferent a altres espectacles del Cirque du Soleil. Estem segurs que captivarà a tota la família per la seva senzillesa, escenografia i l'espectacularitat dels seus nombres artístics».
 
Sobre Cirque du Soleil
 
La companyia canadenca Cirque du Soleil és un referent de l'escena internacional que des de la seva creació en 1984 ha buscat constantment seduir a la imaginació, estimular els sentits i apel·lar a les emocions d'espectadors. Al llarg d'aquests 30 anys més de 100 milions d'espectadors han assistit als seus espectacles convertint-los en la companyia teatral de més èxit del món. En l'actualitat, el Cirque du Soleil està desenvolupant 19 espectacles a les principals ciutats del món com París, Nova York, Moscou, Londres o Las Vegas.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada