dilluns, 7 de juliol del 2014

Bustos renuncia a tots els càrrecs institucionals

 LA CULPA ÉS DELS ALTRES.

Bustos renuncia a tots els càrrecs institucionals

L'exalcalde de Sabadell assegura que pren aquesta decisió per no perjudicar els seus companys del PSC

EL PERIÓDICO / Barcelona
Dilluns, 7 de juliol del 2014 - 20.17 h
L'exalcalde de Sabadell, Manuel Bustos, declara el maig passat per les acusacions de tràfic d'influències. JOAN PUIG
L'exalcalde de Sabadell Manuel Bustos ha anunciat aquest dilluns que renuncia a tots els seus càrrecs institucionals, és a dir, al de diputat a la Diputació de Barcelona i al de regidor a l'Ajuntament de la ciutat del Vallès Occidental. En un comunicat difós als mitjans de comunicació, Bustos al·lega que ha pres aquesta decisió "pensant en el bé col·lectiu i amb la voluntat de no perjudicar els companys i companyes del PSC".
L'exregidor socialista, imputat en el 'cas Mercuri' de corrupció urbanística, ha estat esquitxat en l'escàndol sorgit la setmana passada sobre els suposats sobresous irregulars percebuts per 44 alcaldes catalans pertanyents a la Federació de Municipis de Catalunya (FMC) en l'època en què ell presidia l'entitat.
"Tothom té un límit i la meva família i jo hem arribat al nostre", comença Bustos el seu comunicat, en què rebutja tant les acusacions pel 'cas Mercuri' com per les dietes de la FMC. Sobre aquestes últimes, l'exdirigent del PSC sosté que "en cap cas eren sobresous encoberts". "Tots hem cobrat per la feina feta i declarant-ho a Hisenda", afegeix.
Respecte a la transcripció de la conversa en què feia referència a aquestes dietes, Bustos destaca que no hi insinuava que es mentís sobre la manera de percebre els pagaments, "sinó per evitar que sortissin publicades les quantitats" que cobraven els alcaldes "per evitar la fàcil i comprensible demagògia sobre el que cobren els polítics".

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada