dijous, 7 de maig del 2015

Carta de Mas a la militància:

, Parlament | ND 07/05/2015 a les 13:53h
 
Carta de Mas a la militància:

Aquesta nit donem el tret de sortida a la campanya per a les eleccions municipals. És molt engrescador saber que enguany tornem a ser capdavanters presentant 906 candidatures arreu del país amb 11.531 persones al darrera. I això només és possible gràcies a la bona i constant feina feta per milers de persones arreu del territori: som un gran equip!

Travessem uns moments difícils, però igualment transcendents i apassionants. Moments que de ben segur posaran les bases del futur d'aquest país. És per això que vull donar-te coratge per aquesta campanya i animar-te a seguir-hi contribuint des de tots els àmbits possibles: l'organització d'actes, les xarxes socials, el diàleg amb entitats i ciutadans, els 'porta a porta',... i, molt important, inscrivint-te com a persona interventora per garantir el joc net durant la jornada electoral.

Diu un proverbi africà que els mars en calma no fan bons mariners. Gràcies de nou per tot el que estàs fent aquests darrers mesos: serenament capgirem la història.

Una abraçada!



Notícies relacionades

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada