dilluns, 2 de febrer del 2015

Podemos prepara una purga

COM QUALSEVOL PARTIT, ...ESTALINISTA...
01/02/2015
Militants

Podemos prepara una purga

El líder de Podemos, Pablo Iglesias
El líder de Podemos, Pablo Iglesias

La formació revisarà els militants per expulsar els que malmeten la seva imatge

Xavier Lladó
El Singular
Podemos prepara una purga. La formació revisarà els seus militants per expulsar els que malmeten la seva imatge. Ja ha denunciat dos grups per utilitzar la seva marca, perseguiran fraus en els perfils de les xarxes socials i expulsaran els oportunistes que només busquen brega. També n'hi ha que volen notorietat i entrar a les llistes per a les eleccions municipals, segons El Confidencial Digital.

Tots els "Cercles Podemos" es troben, en aquests moments, en "procés de validació" pel Consell Ciutadà Estatal, l'òrgan de direcció creat després de l'elecció de Pablo Iglesias com a secretari general. De moment, aquestes auditories se centren en "trucades de comprovació" a aquests cercles. Es pregunta als seus integrants quan i com va ser constituït el grup, qui el formen, i si tenen o no perfil a les xarxes socials. Després, es procedeix a un registre amb totes les dades del cercle i els noms dels seus participants.

Una de les raons que ha portat a la direcció nacional de Podemos a aquestes comprovacions és l'amenaça que es creïn cercles "falsos, fins i tot amb la finalitat de perjudicar el partit: proposant iniciatives contràries a la formació o llançant missatges a les xarxes socials que atemptin contra els principis fixats. Com ja ha passat al Twitter, amb un grup que durant diverses setmanes va protagonitzar polèmiques importants amb els seus comentaris.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada