diumenge, 15 de febrer del 2015

Mor el cantant Sergio Blanco, del duo Sergio y Estíbaliz

TENIA 67 ANYS

Mor el cantant Sergio Blanco, del duo Sergio y Estíbaliz

L'artista bilbaí va iniciar la seva carrera en el grup Voces y guitarras, antecedent de Mocedades, del qual també va formar part

Videoclip de la cançó 'Tú volverás', de Sergio y Estíbaliz.
EL PERIODICO
EFE / MADRID
Diumenge, 15 de febrer del 2015 - 15.22 h
El cantant bilbaí Sergio Blanco, component, amb la seva dona Estíbaliz Uranga, del famós duo musical Sergio y Estíbaliz, ha mort aquest diumenge a l'hospital San Camilo de Tres Cantos (Madrid) a conseqüència d'una greu malaltia que des de fa dos anys el tenia retirat dels escenaris.
Segons ha informat la seva filla Allende, fruit del seu matrimoni amb Estíbaliz Uranga, Sergio Blanco ha mort a dos quarts de set del matí a l'hospital madrileny.
L'intèrpret, a qui la seva filla ha qualificat d'"àngel", patia des de fa dos anys una malaltia que no ha volgut ser desvelada per la família.
"Era una persona meravellosa. No tinc paraules per dir com era el meu pare, tenia una força vital increïble", ha dit Allende Blanco.

EN LA MÉS ESTRICTA INTIMITAT

Per desig exprés de la família, no es donaran a conèixer els detalls de la capella ardent ni el lloc on serà enterrat.
Sergio Blanco (Bilbao, 1948) va contraure matrimoni amb Estíbaliz Uranga el 1975, amb qui va començar a cantar el 1968 en el grup Voces y guitarras, antecedent de Mocedades, del qual també van formar part.
El desembre del 1972 Sergio i Estíbaliz van abandonar el grup i es van consolidar com a duo musical, el novembre del 1973, amb el nom artístic de Sergio y Estíbaliz.

Notícies relacionades

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada