dilluns, 16 de febrer del 2015

El film «A hard day's night» dels Beatles torna als cinemes

 

El film «A hard day's night» dels Beatles torna als cinemes

| ND 16/02/2015 a les 12:29h
 
La primera pel·lícula protagonitzada pel grup The Beatles, 'A hard day's night' ja ha complert mig segle de vida, una celebració en el marc de la qual es podra veure'n una versió totalment restaurada, en diversos cinemes catalans.

Corria l'any 1964 quan John Lennon, Paul McCartney, George Harrison i Ringo Starr, aleshores ídols de masses, van decidir-se a protagonitzar una pel·lícula que recreava com era la vida del grup. El film es va convertir aviat en un fenomen mundial i encara avui forma part de les antologies de les millors pel·lícules de la història del cinema.

El proper dilluns, 23 de febrer, diverses sales de la companyia Cinesa projectaran en versió original subtitulada la pel·lícula, en passis a les 20 i les 22h. Es tracta d'una versió digitalitzada en alta definició pel propi director de la cinta, Richard Lester, amb motiu de l'aniversari. A més, l'audio ha estat remasteritzat per a l'ocasió, per obtenir un so 5.1 de la màxima qualitat.

'A hard day’s night' es va estrenar al juliol del 1964 a Londres i a la seva banda sonora inclou temes com 'Can’t buy me love', 'I should have known better' i 'If I fell'. La pel·lícula va ser nominada als Oscar en les categories de millor guió i millor banda sonora adaptada, tot i que no va aconseguir cap guardó.

La pel·lícula es podrà veure als cinemes Cinesa de diagonal Mar i La Maquinista, a Barcelona, i al Parc Vallès de Terrassa.
 
Video a YouTube 
https://www.youtube.com/watch?v=fhWR6P3mf2k
 

  

Fotografia promocional de la pel·lícula

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada