divendres, 2 de gener del 2015

'El Mundo' surt en defensa de Podemos, enfront dels independentistes

BON NADAL I QUE AQUEST 2015 SIA L'ANY DE LA INDEPENDÈNCIA
TOTS SON ELS MATEIXOS ...
02/01/2015
espanyolisme

'El Mundo' surt en defensa de Podemos, enfront dels independentistes 

Sense títol
Portada d'avui del diari 'El Mundo'

El rotatiu espanyol carrega contra ERC i les CUP per les seves relacions amb CiU

Alèxia L. Ferret
El Singular
El diari ‘El Mundo’ ha sortit avui, en el seu editorial, en defensa de Podemos, enfront dels independentistes. Segons el rotatiu espanyol “com més creix Podemos en les enquestes, més nombrosos i variats són els qui converteixen al partit en la diana de les seves crítiques”.

En aquest sentit, creuen que en les declaracions d'ahir del líder republicà, Oriol Junqueras “no només va assumir el vocabulari utilitzat per Pablo Iglesias, en referir-se a la ‘casta’, sinó que va donar peu a la possibilitat que es converteixi en el proper president del Govern espanyol per tal d'alertar a l'electorat separatista d’Espanya”.

“És evident que l'obstinació que ara manifesten també ERC i les CUP per donar protagonisme a Iglesias respon a les seves pròpies debilitats”, afirma el diari. “És veritat que el secretari general de Podemos va arremetre amb seny contra ERC i la CUP en el seu recent míting a Barcelona, quan va assegurar que ell “mai li faria una abraçada a Rajoy ni a Mas”. Però també és cert que ambdues formacions respiren per la ferida, perquè sent representants de l'esquerra independentista no han dubtat a fer de portants de la dreta nacionalista que representa CiU”, conclou

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada