dimecres, 14 de gener del 2015

Una branca d'Al-Qaeda reivindica l'atemptat contra «Charlie Hebdo»


Una branca d'Al-Qaeda reivindica l'atemptat contra «Charlie Hebdo»

Assegura que va ser una "venjança" per haver insultat el profeta Mahoma

| ND /01/2015 a les 11:45h
 
El líder de la branca iemenita d'Al-Qaeda, Naser bin Alí al Ansi. Foto: Europa Press


Al-Qaeda al Iemen (AQPA) ha reivindicat aquest dimecres els atemptats terroristes que van deixar disset morts la setmana passada a París, assegurant que va ordenar atacar el setmanari Charlie Hebdo en "venjança" per haver insultat el profeta Mahoma.

"Quant a la beneïda batalla de París, nosaltres, l'organització d'Al-Qaeda a la Península Aràbiga, reivindiquem la responsabilitat d'aquesta operació com a venjança pel missatger de Déu", ha assegurat Naser bin Alí al Ansi, líder de la branca iemenita d'Al-Qaeda en un vídeo difós a YouTube i ja retirat.

"Els herois van ser reclutats i van actuar", s'ha vantat. "Volem precisar a l'Ummah [comunitat de creients] que els que van triar el blanc, planificar l'operació i finançar l'operació és la direcció de l'organització, d'acord amb la voluntat d'Al·là i del seu missatger. I sota les ordres del nostre emir general, el generós xeic Ayman Bin al-Zawahiri, respectant la voluntat del xeic Ossama bin Laden, i en coordinació amb el comandant Anwar Al-Awlaki, que va amenaçar Occident en vida i després del seu martiri", sentencia.

"Demanem a Al·là que els accepti a tots entre els màrtirs", conclou Naser bin Alí al Ansi, referint-se als terroristes.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada