dijous, 29 de gener del 2015

Bones relacions de Podemos amb el Banc de Santander

SEGONS QUINA CASTA, ELS HI VA,...!!!
28/01/2015
Podemos

Bones relacions de Podemos amb el Banc de Santander

El candidat a Madrid lloa la família Botín i diu que contribueix al "benestar social"

Xavier Lladó
El Singular
Bones relacions de Podemos amb el Banc de Santander. El candidat a Madrid ha lloat la família Botín i diu que contribueix al "benestar social". Ho recull el diari 'El País', on Jesús Montero, que és també secretari municipal de la formació a Madrid, explica que "Hi ha dues cultures empresarials. Una és casta; l'altra vol contribuir al benestar social, com la família Botín en el Banc Santander".

Montero amplia que "estic convençut que hi ha empresaris de bona voluntat. Hi ha sectors del capitalisme emprenedor que saben que necessiten un país amb menys desigualtat social, que entenen que així expandeixen el seu mercat".

El candidat de Podemos a Madrid diu sense embuts que Pablo Iglesias s'asseuria a parlar amb Ana Botín, donant a entendre que ambdós convenen en aquesta qüestió. "Segur que Ana Botín [presidenta del Banc Santander] es veuria amb Pablo Iglesias i parlarien d'aquestes coses", assegura.

La família del traspassat banquer Emilio Botín controla el major grup bancari de l'Estat espanyol, el Banc de Santander, i té connexions amb la gran banca internacional i diverses empreses.

Montero va ser escollit secretari general de les Joventuts Comunistes quan tenia 20 anys i va ser un dels fundadors de Izquierda Unida l'any 1986 i, ara, en una nova etapa, aspira a la secretaria general de Podemos a Madrid amb una candidatura avalada per l'equip de Pablo Iglesias.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada