dijous, 7 de maig del 2015

Trias es compromet amb l'ANC a treballar per l'Estat català

07/05/2015
municipals

Trias es compromet amb l'ANC a treballar per l'Estat català

L'alcalde i candidat de CiU firma un document amb l'Assemblea, que inclou promoure un govern municipal de majoria independentista

Lluís Bou
El Singular
El candidat de CiU, Xavier Trias, ha firmat aquesta tarda un compromís amb l'Assemblea Nacional Catalana (ANC) en el qual es compromet a treballar per un Estat català si repeteix com a alcalde de Barcelona. El text, al qual ha tingut accés ElSingular, preveu l'adhesió de la capital catalana a l'Associació de Municipis per a la Independència.

Un segon compromís és que des de l'Ajuntament de Barcelona es promourà que les eleccions del 27 de setembre tinguin un caràcter plebiscitari, i també decisions si es configura una majoria independentista al Parlament. "Proposarem que el nostre alcalde o alcaldessa al capdavant, es posi a disposició del govern del país per tot el que consideri oportú en la gestió de la constitució de l'Estat català, superant, si cal, les traves que hi puguin posar els poder de l'Estat espanyol".

Trias es compromet també a promoure un govern a l'Ajuntament de Barcelona de majoria independentista, i a contribuir a la legitimitat internacional de la reivindicació catalana.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada