dilluns, 11 de maig del 2015

Quan Colau rebentava mítings d’ICV disfressada

11/05/2015
Municipals

Quan Colau rebentava mítings d’ICV disfressada

 Ada Colau disfressada de 'Supervivenda'

Ada Colau disfressada de 'Supervivenda'

L’actual alcaldable de 'Barcelona en Comú' va irrompre l’any 2007 en un acte dels ecosocialistes vestida de 'Supervivenda'

El video el podeu veure en aquest mateix BLOC

Nerea Rodríguez
El Singular
L’alcaldable de ‘Barcelona en Comú’, Ada Colau, va rebentar un míting d’ICV-EUiA disfressada l’any 2007. Dóna la casualitat que per les properes eleccions del 24 de maig, Colau ha format coalició precisament amb els ecosocialistes, a més de Podemos i Procés Constituent. Tal i com ha publicat ‘El Punt Avui’, Colau va interrompre fa vuit anys en plena campanya en un míting de la llavors candidata d’ICV-EUiA, Imma Mayol, disfressada de Supervivenda, l’heroi mascota de l'Assemblea Popular pel Dret a l'Habitatge.

En un vídeo penjat a Youtube es veu Mayol en un acte a l’aire lliure presentant les seves propostes en matèria de mobilitat, i com de sobte apareix Colau totalment disfressada de color negre i groc, i amb un antifaç, i irromp en el míting: “Hem estat cridats per respondre a les forces malignes que intenten atemptar contra el dret fonamental a l’habitatge”, comença a cridar l’actual alcaldable de ‘Barcelona en Comú’.

I continua: “Avui han vingut aquí a parlar de transports. Transports de quina feina a casa a quina? Els transports metropolitans, potser? Perquè marxem a viure fora d’aquesta ciutat, perquè aquí ja no s’hi pot viure? És això? L’habitatge ha d’anar fora del mercat. Supervivenda som tots i totes i apareixerem allà on es fa un ús electoralista de l’habitatge que en aquesta campanya electoral és a tot arreu. I que no ens diguin que la solució és construir més”.

Colau: "Ho veig amb molt orgull"

Colau s'ha referit a aquest fet aquest matí a preguntes dels periodistes durant un míting a la Fàbrica del Sol de la Barceloneta, i acompanyada de la número 5 de la llista, Janet Sanz, i del número 12, Eloi Badia: "Ho veig amb molt orgull, aquella va ser una protesta exemplar, entrar en campanya com a col·lectiu social, els fets ens van donar la raó. Les mobilitzacions massives van posar a l’agenda política un tema que s’havia de posar. Milers de persones hi vam participar i se’ns va donar la raó".

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada