dimarts, 5 de maig del 2015

El vídeo que desmunta Ciutadans

05/05/2015

El vídeo que desmunta Ciutadans

Imatge del vídeo que desmunta C's
Imatge del vídeo que desmunta C's

Que el podeu veure a part en el mateix BLOC

Un usuari de les xarxes socials publica un vídeo que en menys de 24 hores ja té més de 126.000 visites i que es pregunta si “C’s ofereix realment una alternativa de canvi?”

Nerea Rodríguez
El Singular
Un vídeo publicat per un usuari de les xarxes socials (RaGLan) que desmunta Ciutadans ha tingut un gran èxit: va ser penjat ahir a Youtube i ja té més de 126.000 visites. El vídeo comença destacant que “Ciutadans no és un partit del tot nou: la formació compta amb una història de quasi 10 anys que ens és desconeguda a la majoria dels espanyols”, i es pregunta si “Ciutadans ofereix realment una alternativa de canvi?”

Alhora, el vídeo recorda que C’s es defineix en la seva pàgina web com a partit de “centre-esquerra” i que el fet que el seu líder, Albert Rivera, procedeixi del PP “ja és estrany” i que, si a més, un dels seus principals impulsors és el conegut columnista del diari ‘El Mundo’ Arcadi Espera, és “estrany de collons”.

A més, el vídeo continua assenyalant que “potser encara més inquietant és la proximitat amb certs grups: l’any 2012, el PP i C’s creen una plataforma anomenada d’Espanya i catalans per manifestar el dia de la Hispanitat. Aquesta plataforma integra partits d’ultradreta com PxC, Falange, o els nazis de Tramuntana. Des de llavors és habitual veure Albert Rivera manifestant-se amb col·lectius nazis”.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada