dimarts, 5 de maig del 2015

ANEM CAP A LA INDEPENDÈNCIA... (22). -Ara és l'hora…!!!, Temps d' Eleccions Municipals.Llistes fantasma a dojo, i Duran que vol Construïm o Destruïm?.La fiscal general de l’Estat, Consuelo Madrigal, titlla el procés sobiranista d'”obscurantisme, fanatisme i tirania”.

29.04/03.05.15
ANEM CAP A LA INDEPENDÈNCIA... (22).
Ara és l'hora…!!!, Temps d' Eleccions Municipals, i a les Eleccions britàniques del 7 de maig l'SNP guanyaria tots els escons d'Escòcia. Llistes fantasma a dojo, i Duran que vol Construïm o Destruïm?.Un cònsol espanyol proposa canviar “Perpinyà, la catalana” per “Perpinyà, la francesa”. La fiscal general de l’Estat, Consuelo Madrigal, titlla el procés sobiranista d'”obscurantisme, fanatisme i tirania”.
I a més d'això. Son temps d'Eleccions Municipals (el 24M), que es veu que aniran molt disputades i que molts diuen que seran com una primera volta de les teòriques plebiscitàries del 27S, i que alguns pobles i ciutats - com Sitges amb 12 o 13 candidatures, 3 de socialistes, 2 a partir del PP, 3 d'independents de la Vila i etc. - el vot estarà tant atomitzat que segurament seran ingovernables. I a més prop d'un total de 300 llistes fantasma que entre el PP i el PSC - que ja podrien anar junts en un sol per què ambdós són espanyolistes- i que sembla que SERAN TUPINADES ENCOBERTES. Per cert sabeu en les Eleccions britàniques del 7 de maig el suport escocés als independentistes arriba a la xifra rècord del 54% , segons una enquesta de la televisió escocesa. 

Les Llistes fantasma.
Deixeu-me posar, com a exemple, una colla de llistes fantasma que només a La Segarra i a l'Urgell- encara que hi hagi alguns de la comarca no oficial -hi hauria les següents: PP: Aguilar de Segarra (El Bages), Biosca (La Segarra), Ciutadilla (L'Urgell), Els Omells de na Gaia (L'Urgell), Granyena de Segarra (La Segarra), Montornès de Segarra (La Segarra), Massoteres (La Segarra), Nalec (L'Urgell).PSC: Vilagrassa (L'Urgell), Ciutadilla (L'Urgell), Els Omells de na Gaia (Urgell), Granyena de Segarra (La Segarra), Guimerà (L'Urgell), Massoteres (La Segarra), Preixana (L'Urgell), Sant Ramon (La Segarra),Talavera (La Segarra),Biosca (La Segarra), Torrefeta i Florejachs (La Segarra). 

  Així dels 947 municipis catalans hi ha un total de 285 llistes fantasma, del PP són 140, un 27% del total , i les del PSC són 145, un 27,5% del total, i sembla que s'ho hagin dit. La majoria són en municipis d'entre 100 i 250 habitants, que només tenen 5 regidors. Aquestes llistes fantasma del PSC i el PP costen 1,2 milions de diner públic i per cada regidor que treguin recolliran 270 euros més. 

Això que Alícia Sánchez Camacho, el 26 de maig del 2011 a “Els Matins de TV3”, amb Josep Cuní, va dir que: “el meu objectiu va ser que no es fessin aquestes llistes”, i “sempre he cregut que les llistes han d'estar arrelades al territori”,
“Li asseguro que en les eleccions vinents em miraré fins a la darrera pedania, encara que
tingui 100 habitants, perquè tots els municipis són dignes i necessiten una gent i una persona del seu territori. I si no en tenim, no n'hi haurà”. No deuen tenir hemeroteques,


Enquestes de La Vanguardia amb intriga.
Segons una nova enquesta de La Vanguardia el bloc independentista tindria la majoria absoluta. Si, tot això va passar aquest cap de setmana passat (02.05.2015) La Vanguardia que publica les enquestes de la manera que li convé, - ja sabeu que tothom té algun interès respecte al Procès Sobiranista, el 27S i seu resultat-, ha publicat la segona part de la que diuen li va fer l'empresa Feedback i que en l'anterior (de fa un dia) afirmava que la majoria no vol la independència,(o més ben dit no a la independència supera el sí ),doncs en un referèndum, un 47,9% dels enquestats hi votaria contra.Ara, en aquesta segona, diuen que si les eleccions es fessin aquests dies els resultats dels partits catalans serien aquests: CiU* perdria 15 escons respecte al 2012, quedant-ser amb 35-36, una baixada important, i Esquerra pujaria 5 escons, passa'n dels 21 als 26-27, però no seria aquelles majories que li pronosticaven temps enrere. Ambdós quedarien lluny de l'actual majoria sobiranista i que la CUP, amb 10 o 11 possibles diputats, 7-8 més dels 3 que té actualment.I d'aquesta manera CiU, ERC i la CUP, aconseguirien 71 escons, una majoria absoluta, amb 3 més dels 68 necessaris i així mantenir la majoria sobiranista. Segurament Ciutadans passaria de 9 a 26 i es posaria en tercera posició, toca'n als republicans.
 Podem/Podemos entraria al Parlament amb 6 o 8 diputats rebaixa'n molt expectatives passades. En proporció els pitjors resultats serien del PSC i el PP., els primers quedarien amb 12 o 12 dels 20 actuals, i el PP amb 9, 10 menys que fins ara i ICV, segurament per la seva indefinició, en perdria 5 escons, quedant en 8 dels 13 que tenen. Però el més important, i toquem fusta o el que calgui perquè el bloc independentista obtindria la majoria absoluta, com diu, ara, La Vanguardia.
Construïm o Destruïm...? (1).
*De CiU, personalment crec que a part del desgast de l'acció de Govern, un dels seus majors “Handicaps” el fet que perdin vots i suport, constantment, en cada noves Eleccions és a causa de la seva indefinició com coal.lició, federació o el que sigui, i que els seus socis, amb en Duran i Lleida al davant no diguin les coses clares, però sobretot, que és que,ara, fa per mitjà de la seva nova eina Construïm o Destruïm, és atacar directament al President de la Generalitat sense cap mirament, és com tenir l'enemic dins de casa...
...i hom n'anirà parlant, tot anant cap a la independència...
Víctor Lluelles i Cardona

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada