divendres, 9 de gener del 2015

Duran equipara Junqueras amb Aznar

QUEST DURAN  ÉS UN CRAC, I UN QUINTACOLUMNISTA...!!!

Duran equipara Junqueras amb Aznar

Creu que l'estratègia del republicà és la mateixa del "Vagi-se'n senyor González" de l'expresident popular

| ND 09/01/2015 a les 13:31h
El líder d'UDC, Josep Antoni Duran, ha carregat durament aquest divendres contra l'estratègia que segueix ERC i el seu màxim dirigent, Oriol Junqueras, en la negociació amb el president de la Generalitat, Artur Mas, i ha equiparat el discurs de republicans amb el que va seguir el PP a començament dels anys 90.

"ERC llança ultimàtums: eleccions, eleccions... i immediatament. És una altra forma de dir allò de "Vagi-se'n senyor González!" [frase que va popularitzar l'expresident del govern espanyol José María Aznar quan estava a l'oposició], ha dit en la seva carta-web setmanal.

El també portaveu de CiU al Congrés espanyol ha contrastat el comportament de Junqueras amb l'actitud de Mas, que segons la seva opinió ofereix propostes per "intentar que unes possibles eleccions visualitzin clarament davant de l'Estat i la comunitat internacional el que una consulta legal hauria d'haver fet".

El que volen els republicans és guanyar les eleccions per "fer fora a qui ara governa. Les eleccions són el mitjà i la finalitat és substituir CiU", defensa.

"Hi ha pressa, i no perquè el procés perdi força o no, sinó perquè qui la perd és ERC", destaca Duran, que diu que l'opinió pública incrementa la seva desconfiança cap als republicans a mesura que es coneix més el lideratge que té.

Desenllaç "en vuit dies"

En qualsevol cas, ha confiat que els interrogants que hi ha sobre la taula en el debat sobiranista es dissiparan ben aviat: "Estic segur que en vuit dies sabrem el desenllaç

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada