dimarts, 12 d’abril del 2016

Els hereus de Francisco Franco també apareixen als «papers de Panamà»

«PAPERS DE PANAMÀ»

Els hereus de Francisco Franco també apareixen als «papers de Panamà»

Els besnéts del dictador eren directors de dues empreses registrades a les lles Verges britàniques, segons els documents

La Fiscalia demana els «papers de Panamà» a La Sexta i «El Confidencial»

| 07/04/2016 a les 15:58h
Especial: «Papers de Panamà»
Naciódigital

Els dos besnéts de Franco Juan i Francisco Franco Suelves també estan vinculats a societats registrades a paradisos fiscals segons els "papers de Panamà". El primer va firmar l'1 de juny de 2012 com a director de Malini Investments, una empresa que va obrir l'octubre de 1997 i que va estar activa fins al setembre de 2013. El seu germà gran, Francisco, va signar el mateix dia com a dirigent de Vamfield Alliance Limited. Les dues empreses estan registrades a les Illes Verges britàniques.

Juan José Franco ha assegurat a El Confidencial que "ignora" l'assumpte, però que al llarg de la seva vida ha firmat "molts papers" i que "pot ser d'un tema familiar". El seu germà, no ha contestat les trucades del mitjà citat i el pare de tots dos, Francis Franco, ha afirmat que es tracta "d'un tema antic" i que "tot està regularitzat", encara que sense precisar si es van acollir a l'amnistia fiscal del govern del PP.

L'actor Imanol Arias, l'escriptor Vargas Llosa i la família Carceller són alguns dels altres noms que apareixen als "papers de Panamà", segons s'ha sabut en els darrers dies. La investigació revela empresaris, polítics i esportistes d'arreu del món que haurien obert comptes en paradisos fiscals a través del despatx d'advocats panameny de Mossack Fonseca.


La Fiscalia demana els «papers de Panamà» a La Sexta i «El Confidencial»

1 comentari

06/04/2016


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada