dijous, 4 de setembre del 2014

Els Pujol van regularitzar 1,3 milions a través del Banco de Madrid i en guarden 1,6 per pagar multes a Hisenda

QUINS COLLONS , PUJOL...!!!

Els Pujol van regularitzar 1,3 milions a través del Banco de Madrid i en guarden 1,6 per pagar multes a Hisenda

Marta Ferrusola i quatre dels set fills van obrir cinc comptes bancaris a l'entitat a finals del juliol passat

La família Pujol va regularitzar a través del Banco de Madrid 3 milions d'euros procedents dels comptes que tenien ocultes a Andorra i, després de pagar una part a Hisenda, guarda 1,6 milions a l'entitat madrilenya per fer front a les multes que se'ls puguin imposar. Segons fonts del Banco de Madrid, la família Pujol va transferir a aquesta entitat els diners que tenia a la Banca Privada d'Andorra, vinculada al banc madrileny, amb l'únic objectiu de regularitzar la fortuna que van mantenir sense declarar durant 34 anys i que l'expresident assegura prové d'una herència del seu pare. 
L'esposa de Jordi Pujol, Marta Ferrusola, i quatre dels seus set fills -Marta, Mireia, Pere i Oleguer- van obrir cinc comptes bancaris al Banco de Madrid i, a finals del passat mes de juliol, van fer declaracions complementàries per posar-se al dia amb Hisenda per un valor proper a 1,5 milions. 
El Banco de Madrid va tramitar la regularització dels fons dels Pujol, després d'efectuar les consultes preceptives al Servei de Prevenció del Blanqueig de Capitals, que depèn del Ministeri d'Economia, segons fonts pròximes al cas. 
Una quantitat insuficient per pagar multes
Als comptes que Marta Ferrusola i quatre dels seus fills tenen al Banco de Madrid queden ara 1,6 milions d'euros que estan reservats per fer front al pagament de les multes que pugui exigir Hisenda i que poden ascendir al 150% de l'import ocult al fisc. D'acord amb la normativa tributària, aquests 1,6 milions serien insuficients per pagar les sancions corresponents, de manera que la família Pujol hauria de desemborsar una suma addicional per fer front a les multes. 
Una informació requerida per la jutge
El Banco de Madrid ha lliurat ja a la titular del jutjat d'instrucció número 31 de Barcelona, que investiga la fortuna oculta de la família Pujol, tota la informació que la magistrada va requerir sobre els comptes de Marta Ferrusola i els seus fills Marta, Mireia, Pere i Oleguer. La jutge va requerir informació sobre tot tipus de dipòsits bancaris, plans de pensions o d'altres productes financers que aquests membres del clan Pujol puguin tenir al Banco de Madrid, però l'entitat financera els ha contestat que només existeixen aquests cinc comptes a nom de la família de l'expresident i que l'única finalitat que tenen és la de regularitzar els diners d'Andorra.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada