Elaboració:
Per a fer la pasta: desfem el llevat amb una mica d’aigua. Posem la farina en forma de volcà a sobre el marbre i a dins hi posem l’oli, l’aigua, la sal i el llevat desfet. Treballem la pasta amb la mà fins que quedi fina, que es desenganxi de les mans però que no es trenqui. L’emboliquem en paper film i la deixem reposar a la nevera dotze hores com a mínim.
Per a fer la pasta: desfem el llevat amb una mica d’aigua. Posem la farina en forma de volcà a sobre el marbre i a dins hi posem l’oli, l’aigua, la sal i el llevat desfet. Treballem la pasta amb la mà fins que quedi fina, que es desenganxi de les mans però que no es trenqui. L’emboliquem en paper film i la deixem reposar a la nevera dotze hores com a mínim.
Passat aquest temps, agafem la pasta i la treballem una
mica més. Li donem la forma rodona i la posem en una safata per a anar
al forn. A sobre, hi posem un llit de salsa de tomàquet, els daus de
pernil dolç, uns quants xampinyons tallats a rodanxes i unes tires de
pebrot vermell per donar-hi color. Espolsem orenga per sobre, un raig
d’oli i sal. Finalment, hi afegim la mozzarella ratllada.
Enfornem la pizza i la deixem coure uns vint minuts, fins que sigui cuita. El forn ha d’anar fort, entre 200° i 220°.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada