dilluns, 8 d’abril del 2019

Més de 50 vermuts competeixen aquest dilluns per ser els millors de Catalunya

Més de 50 vermuts competeixen aquest dilluns per ser els millors de Catalunya

Els Premis Vinari dels Vermuts arriben a la seva cinquena edició, enguany a Terrassa
VADEVI


El panell de tast dels Premis Vinari dels Vermuts 2019
Un panell de tast format per una vintena de professionals entre enòlegs, sommeliers, distribuïdors i periodistes especialitzats, avalua aquest dilluns els 58 vermuts que s'han presentat a la cinquena edició dels Premis Vinari. 

El concurs que organitza Vadevi, es farà a la Masia Freixa, un edifici modernista emblemàtic de Terrassa que és la seu del tast i també de l'acte de lliurament que es farà aquest dijous dia 11 d’abril i que conduirà l’actor Biel Duran, terrassenc d’adopció.

Una de les novetats d'aquest any és que Món Terrassa participa en l'organització i entre d'altres ha obert una votació popular per saber quin és el Millor local de la ciutat per prendre un vermut. El resultat es donarà a conèixer aquest dilluns mateix. I també quin és el Millor local de Barcelona, un premi que atorga per primera vegada el diari Tot Barcelona.

 
També es premiaran les millors etiquetes o packagins i de nou amb la col·laboració del Club del Barman es triarà el millor vermut per còctel.


Una altra de les novetats d'aquesta cinquena edició dels Premis Vinari és que dia 4 de maig es farà una mostra popular inèdita dels vermuts premiats al Mercat de la Independència.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada