En una cassola amb una mica d’oli, hi
posem la ceba ratllada i els alls tendres ben picats. Quan s’ha
enrossit, hi afegim una cullerada de farina i el got de vi. Fem un roux. Després hi afegim 1/4 de litre de fumet o d’aigua dels pèsols. Rectifiquem de sal i hi afegim una mica de pebre negre mòlt.
Tindrem net el lluç a rodanxes, salat i
escorregut, amb unes gotes de llimona. L’afegim a la cassola. Ha de
bullir poca estona, uns vuit o deu minuts. Finalment, posem a la cassola
els ous durs tallats a quarts, els pèsols, els espàrrecs i el julivert
picat. Sacsegem la cassola perquè no s’enganxi res.
Per muntar el plat: col·loquem dues rodanxes de lluç, els pèsols per sobre, dos trossos d’ou dur i un parell o tres d’espàrrecs.
Aquesta recepta també queda molt bé feta amb bacallà.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada