escapada
Així és l'hotel de Messi a Sitges
MiM Sitges és molt més que l'hotel adquirit pel futbolista en el Garraf: és un esclat mediterrani amb un 'spa' addictiu
Està clar que allò de l’«hotel de Messi» té
tirada. Qualsevol mortal –culer o no– voldria veure què ha triat el
millor jugador de futbol del món per exercitar-se com a empresari
hoteler. Però quan es posa el peu en el MiM Sitges,
l’ombra del número 10 del Barça es difumina i l’horitzó es torna blau.
En segona línia de mar però amb vistes d’impacte, aquest allotjament de
quatre estrelles superior et convida gairebé a ser aigua. Sigui amb el
mar al capdavant, a la seva piscina a dalt de tot, o al seu tresor
líquid subterrani: Be water, my friend.
L’establiment de l’avinguda de Sofia, just darrere del passeig Marítim, viu un renaixement total amb el cop de timó que ha suposat la seva compra per part de Leo Messi i l’entrada en escena del solvent Majestic Hotel Group com a gestor, garantint un plus en el seu servei. Era un hotel jove i meritori (2013, i primer d’Europa amb certificació LEED Platinum com a icona d’arquitectura sostenible i el compromís mediambiental), però li faltava un interiorisme més fresc, lluminós i mediterrani que ja està adquirint en aquesta nova etapa, com pot apreciar-se en tota la planta baixa. La presideix una barra de bar, el Fly.
Cèntric i a pocs minuts de l’estació de Renfe, aquest edifici aixecat amb un 80% de materials reciclats i envoltat en vegetació en part de la seva façana, té el bon rotllo d’un discret oasi (77 habitacions) enmig de l’atrafegament estival del municipi mariner. Un nucli que a l’hivern continua tenint molt encant. De fet, amb el fred el MiM és una bona extensió de l’oferta hotelera barcelonina, cobejat per a incentius i cites de negocis.
El terrat es converteix també en el restaurant d’estiu, amb una carta molt local i de proximitat: del xató de Sitges a peixos ben treballats, on es prioritza el producte, fins i tot a les tapes, i s’aposta sobretot pels vins del Penedès. En temporada hivernal, en canvi, el restaurant Land de la planta baixa agafa el relleu.
I si la piscina de l’Sky corona l’hotel, la millor immersió espera en la planta -2. Allà sorprèn una zona d’aigües més pròpia d’hotel de luxe en
la qual es pot anar de la sauna a la piscina de rajos, la d’aigua
freda, la de flotació o altres, en un circuit amb llum tènue que crida
al relax integral i amb criteris ecològics. Al costat, brilla una àrea
de tractaments molt zen amb massatges a la carta, cabina
d’oxigenoteràpia i estètica. Per sentir-se més a prop dels llimbs que
del municipi més animat de la costa barcelonina.
Els preus són continguts. A la terrassa superior, una cervesa costa 3 euros. I l’allotjament varia segons la temporada. A l’octubre, per exemple, es pot reservar per 125 euros la nit, mentre que en ple estiu hi ha disponibilitat sobre els 189.
L’establiment de l’avinguda de Sofia, just darrere del passeig Marítim, viu un renaixement total amb el cop de timó que ha suposat la seva compra per part de Leo Messi i l’entrada en escena del solvent Majestic Hotel Group com a gestor, garantint un plus en el seu servei. Era un hotel jove i meritori (2013, i primer d’Europa amb certificació LEED Platinum com a icona d’arquitectura sostenible i el compromís mediambiental), però li faltava un interiorisme més fresc, lluminós i mediterrani que ja està adquirint en aquesta nova etapa, com pot apreciar-se en tota la planta baixa. La presideix una barra de bar, el Fly.
Cèntric i a pocs minuts de l’estació de Renfe, aquest edifici aixecat amb un 80% de materials reciclats i envoltat en vegetació en part de la seva façana, té el bon rotllo d’un discret oasi (77 habitacions) enmig de l’atrafegament estival del municipi mariner. Un nucli que a l’hivern continua tenint molt encant. De fet, amb el fred el MiM és una bona extensió de l’oferta hotelera barcelonina, cobejat per a incentius i cites de negocis.
ESTIU INTENS
Però en plena canícula convé destacar les seves virtuts immediates. Per allotjar-se desplega còmodes i àmplies habitacions (en diferents categories i amb imatges que evoquen Sitges i les seves platges en grans murals en el bany) a un pas del mar. El bo és que fins i tot sense estar-hi allotjats molts clients sucumbeixen a l’ Sky Bar de l’àtic amb panoràmiques de 360 graus, sessions de dj i també música en viu cap al tard (de divendres a diumenge), còctel en mà. Potser és el millor mirador de la vila per enamorar-se encara més d’ella.El terrat es converteix també en el restaurant d’estiu, amb una carta molt local i de proximitat: del xató de Sitges a peixos ben treballats, on es prioritza el producte, fins i tot a les tapes, i s’aposta sobretot pels vins del Penedès. En temporada hivernal, en canvi, el restaurant Land de la planta baixa agafa el relleu.
Piscina de flotació a la zona d’aigües.
Els preus són continguts. A la terrassa superior, una cervesa costa 3 euros. I l’allotjament varia segons la temporada. A l’octubre, per exemple, es pot reservar per 125 euros la nit, mentre que en ple estiu hi ha disponibilitat sobre els 189.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada