dimecres, 5 de novembre del 2014

NO AFLUIXEM GENS NI MICA...!!!- Catalunya interpel·la la comunitat internacional per poder votar

CAP AL NOU 9-N, NO AFLUIXEM GENS NI MICA...!!!
Dimecres  05.11.2014  13:02
Autor/s: ACN

Catalunya interpel·la la comunitat internacional per poder votar

Més d'un centenar de càrrecs electes signen una denúncia política dirigida a organismes europeus i internacionals

Vilaweb
Càrrecs electes de les diverses institucions de Catalunya, de les corts espanyoles i del Parlament Europeu han presentat i signat una denúncia política per a sol·licitar a les institucions europees i internacionals que facin les actuacions necessàries perquè Catalunya pugui decidir democràticament el seu futur. L'acte de presentació de la carta (llegiu-la íntegra ací) 'ha fet a l'auditori del parlament, on s'ha llegit el document de denúncia en català, castellà, anglès, francès i alemany. Divendres hi ha previst que el text es faci extensiu als ajuntaments catalans perquè el puguin signar batlles i regidors. I diumenge, els ciutadans podran signar la denúncia, paral·lelament a la votació. El comunicat enviat des de diversos partits no especifica com es concretarà la iniciativa el 9-N.
L'acte d'avui ha estat una denúncia de l'actitud de l'estat espanyol 'davant la voluntat del poble català de decidir el seu futur polític a través d'un referèndum o d'una consulta homologable internacionalment.'
El text recorda la 'reiterada negativa de l'estat a totes les propostes sobre el futur polític de Catalunya que li ha fet el parlament i el govern, des de la legalitat i la legitimitat democràtica'. I demana a les institucions europees i internacionals que facin 'totes les actuacions necessàries per garantir que els ciutadans de Catalunya puguin decidir democràticament el seu futur polític'.
Divendres la denúncia es farà extensiva a tots els ajuntaments catalans perquè els batlles i regidors la puguin signar. I diumenge, 9 de novembre, els ciutadans podran subscriure el document. Segons el comunicat, el dispositiu per a facilitar la signatura d'aquest document serà paral·lel al del procés participatiu, però no concreta de quina manera es farà.

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada