dijous, 13 de novembre del 2014

La família de Schumacher reactiva la seva web i manté l'optimisme

AGRAEIXEN EL SUPORT REBUT

La família de Schumacher reactiva la seva web i manté l'optimisme

La família del set vegades campió del món de Fórmula Un, Michael Schumacher, ha reactivat la seva web, coincidint amb el 20 aniversari del seu primer títol mundial

Schumacher va patir greus lesions cranials a conseqüència de l'accident
Schumacher va patir greus lesions cranials a conseqüència de l'accident EFE
EFE
SPORT 
2014.11.13 | 08:39 H.
"Cada dia ens arriben missatges desitjant la recuperació de Michael i la dimensió d'aquests desitjos compartits ens segueix deixant sense paraules", apunten els familiars en el missatge a la pàgina oficial de l'excampió, que va quedar en coma induït durant mesos després de l'accident d'esquí patit el 29 de desembre de 2013.
El web va quedar activada coincidint amb el vintè aniversari del primer títol mundial de Schumacher, guanyat al circuit de Adelaide (Austràlia) el 13 novembre 1994.
Schumacher es troba des de fa al voltant de dos mesos a casa de Suïssa, a què va ser traslladat després del llarg període en què va estar ingressat en una clínica en coma induït. En el seu domicili prossegueix la seva recuperació, segons han afirmat fonts del seu entorn en repetides ocasions, encara que de moment es desconeixen les circumstàncies concretes en què es troba.

1 comentari:

  1. I was searching for the commmentluv blog list from a long time but all the blog list were outdated,thanks for the updated list.
    best e learning app

    ResponElimina