Mey Hofmann
Aquest matí s’ha mort la cuinera Mey Hofmann, fundadora de l’escola de cuina que porta el seu nom. Tenia 69 anys i patia una llarga malaltia. Durant tres dècades ha format diverses generacions de cuiners i ha estat un nom de referència en la gastronomia, l’alta pastisseria i la docència. La seva tasca ha contribuit al salt de la gastronomia catalana al reconeixement internacional. Abans de fundar l’escola d’hostaleria, va estudiar Ciències Econòmiques, arquitectura d’interiors, gemmologia i disseny de joies. També es va formar en diverses escoles d’hostaleria europees i el 1983 va crear l’Escola de cuina Hofmann a Barcelona, un centre d’estudis, amb restaurant, que el 2004 va rebre una estrella Michelin.

(Aquest article que llegiu es publica gràcies als subscriptors voluntaris, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè VilaWeb us arribi cada dia. Si podeu contribuir amb una petita quota a fer de VilaWeb un mitjà encara més independent i de més qualitat, us demanem que us apunteu en aquesta pàgina.)