diumenge, 2 de novembre del 2014

Súmate: "Si eres Elvis Presley o Bob Esponja, no te olvides el DNI"

01/11/2014
Consulta

Súmate: "Si eres Elvis Presley o Bob Esponja, no te olvides el DNI"

 Bob Esponja

L'entitat de castellanoparlants independentistes respon les burles de l''Abc' sobre el 9-N

Bernat Vilaró
El Singular
Súmate, l'associació independentista de castellanoparlants, ha respost amb agilitat, ironia i humor les burles de la premsa espanyola sobre la consulta. Ahir a la COPE feien mofa de com s'ha de buscar el lloc de participació, introduïnt noms com Shakira o Bob Esponja, i avui l''Abc' ho recollia a la seva portada.

L'entitat que presideix Eduardo Reyes ha fet aquesta piulada al Twitter, en castellà: "Hola @abc_es. Elvis i Bob Esponja poden consultar on els toca votar però per a poder-ho fer el #9N necessitaran el seu DNI", acompanyada de la imatge d'aquí sota.

"Si ets Elvis no t'oblidis el DNI, el necessitaràs per a poder votar", diu el muntatge. "Bob Esponja també vota", diu l'altra imatge. La reacció de Súmate ha despertat molta simpatia a la xarxa, que ha criticat la intenció -sense èxit- de la premsa espanyola de desacreditar la consulta.

L'objectiu de l''Abc' era demostrar que el sistema per consultar el local de participació no té fiabilitat, però el diari obvia que per votar es necessita el DNI. De manera que el sistema informàtic per consultar només distribueix per carrers i per cognoms els punts de votació, encara que s'hi introdueixin paraules inexistents, noms de cantants, dibuixos animats, o mots sense sentit.
View image on TwitterView image on Twitter
Hola @abc_es. Elvis y Bob Esponja pueden consultar dnd les toca votar pero para poder votar el necesitarán su DNI 




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada