dissabte, 8 de novembre del 2014

Rajoy avisa que el 9-N no té cap "efecte" i garanteix que la unitat d'Espanya no es trencarà

QUE S'HO FACI MIRAR...!!!

Rajoy avisa que el 9-N no té cap "efecte" i garanteix que la unitat d'Espanya no es trencarà

El president espanyol ofereix diàleg a partir de dilluns però amb la Constitució a la mà

"Cap govern està legitimat per alçar barreres". Pel president del govern espanyol, Mariano Rajoy, l'exemple del Mur de Berlín, que va ser enderrocat fa 25 anys, demostra el valor de la "unitat" dins d'Europa. Aquest ha estat un primer missatge implícit a Catalunya abans que, ja al final de la seva intervenció en unes jornades a Càceres, llencés un avís directe i explícit a l'independentisme: "Tingueu ,la tranquil3litat que mentre jo sigui president la Constitució es complirà, la sobirania nacional està preservada i que ningú trencarà la unitat d'Espanya". Els populars, dempeus, l'han ovacionat.
Rajoy no ha volgut "qualificar" amb un nom el procés participatiu de demà però ha deixat clar que "no produeix cap efecte". En aquest sentit, ha afirmat que no és ni un referèndum ni una consulta i que, per tant, ell ha complert la paraula que va donar d'impedir el 9-N quan el va pactar el bloc sobiranista.
Recuperar el "seny" i el diàleg
Més enllà d'aquest diumenge, el president espanyol ha estès la mà al president de la Generalitat per obrir un "diàleg" a partir de dilluns, sempre dins de la llei i per millorar el "dia a dia" i el benestar dels ciutadans. Res, però, respecte de la sobirania.
Per això, ha instat Mas a "recuperar el seny" per poder tornar a obrir canals de comunicació entre els dos executius.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada