dimecres, 12 de novembre del 2014

Guerra: "Seria lícit votar si els marits tenen dret al maltractament de les dones?"

DESPRÈS DEL 9N
JA FA MOLTS ANYS QUE S'HO TENIA DE FER MIRAR...!!!
I SI CALLÉS SERIA MES MACO
12/11/2014
Consulta

Guerra: "Seria lícit votar si els marits tenen dret al maltractament de les dones?"

L'exvicepresident del govern espanyol acusa Artur Mas d'"intentar cada dia burlar l'Estat"

Nerea Rodríguez
El Singular
El diputat del PSOE Alfonso Guerra va acusar ahir el president de la Generalitat, Artur Mas, de "falta de respecte a les institucions" i d'"intentar cada dia burlar l'Estat" per la consulta del 9-N. Alhora, sobre aquesta votació, va preguntar: "Seria lícit un referèndum per determinar si els fills dels immigrants tenen dret a assistir a l'escola o a ser assistits per un metge? Seria lícit un referèndum per decidir si s'expulsa del país les persones de raça gitana o votar si els marits tenen dret al maltractament de les dones com tants energúmens practiquen?".

L'exvicepresident del Govern espanyol es va referir al debat català en una intervenció en un fòrum sobre qualitat democràtica celebrat al Círculo de Bellas Artes de Madrid amb el secretari general del PSOE, Pedro Sánchez. Guerra va subratllar que "hi ha assumptes sobre els quals no es pot votar i cal tenir valentia i gallardia per dir-ho", per la qual cosa va rebutjar que "s'oposin només raons legals a la pretensió d'un referèndum que tractaria de la ruptura de la nació".

Guerra va carregar contra Mas en assegurar que "no tot el que es decideix per la majoria és lícit" i que "no es pot decidir coses que són drets dels ciutadans". Per a Guerra, el comportament del Govern de CiU "és un exemple paradigmàtic de falta de respecte a les institucions". "Qui representa la màxima representació de l'Estat en la comunitat intenta cada dia burlar l'Estat", va censura.
Alfonso Guerra i Pedro Sánchez
Alfonso Guerra i Pedro Sánchez

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada